Hande Subaşı ve Nur Bilen Yavuzer Kadının Eser'ine konuk oldu!

Yapımını Provizyon Medya’nın, sunuculuğunu Elçin Ateş Ersoy’un üstlendiği ve Kotex’in sunduğu “Kadının Eseri”, her pazar saat 11.15’te ikinci sezonuyla FOX izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Hande Subaşı ve Nur Bilen Yavuzer Kadının Eser'ine konuk oldu!
11 Nisan 2022 - 12:46
Programın her bölümünde, hayatları boyunca karşılaştıkları zorlukları aşıp hayallerini gerçekleştiren farklı mesleklerdeki kadınların ilham veren hikayelerine odaklanılıyor.
“İsterse yapar” diyerek kadına her daim cesaret vermeyi hedefleyen Kotex, programın sponsorluğunu üstleniyor ve güçlü kadın hikayeleriyle daha fazla kadına ilham olabilmeyi amaçlıyor.

Ersoy’un farklı alanlarda başarı göstermiş kadın konuklarını ağırladığı ve yolculuklarını samimi bir atmosferde izleyicilere aktardığı programda, tanınmış konuklar da kişisel hikayelerini izleyicilerle paylaşıyorlar.

10 Nisan Pazar günü “Kadının Eseri” stüdyosuna konuk olan yetenekli ve güzel oyuncu Hande Subaşı ile başarılı girişimci Nur Bilen Yavuzer ilham verici hikayelerini izleyicilerle paylaştılar.

“ANNEM HAYATIMDAKİ EN ÖNEMLİ ROL MODEL OLDU”
Farklı ve renkli dünyasıyla Hande Subaşı, aile yaşantısından oyunculuk serüvenine keyifli sohbetiyle programa renk kattı. Kariyer basamaklarını tırmanırken çocukluk hayallerini de gerçekleştirdiğini anlatan Subaşı, hikayesine büyüdüğü evi anlatarak başladı: “Boşanmış bir  anne babanın çocuğuyum. Annem boşandıktan sonra çalışmaya başladı ve annemin hayata tutunması bana çok büyük bir ilham oldu. Her kadın aynı imkana ve güce sahip olmayabilir fakat  istedikten sonra herkesin yapabileceği şeyler var hayatta ve annem bana bu konuda büyük ilham oldu.”

“ERKEN YAŞTA PARA KAZANMAYA BAŞLADIM”
Hande Subaşı, ilham verici hikayesine şu sözlerle devam etti: “Çok erken yaşta para kazanmaya başladım. Fakat genç yaşta hayata atılmak çok güzel bir his. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum işleri artık mesleğim olarak ele alabildiğim için çok şanslı hissediyorum kendimi.”

“KADIN OLMANIN İŞ DÜNYASINDA VERDİĞİ DEZAVANTAJ BENİ İTİCİ GÜÇ OLARAK DESTEKLEDİ”
Nur Bilen Yavuzer ise, turizmden moda ve güzellik dünyasına uzanan başarılı girişimcilik kariyeriyle ilgili ilham verici demeçlerde bulundu. Yavuzer: “Mezun olduğum ilk günden beri çalışıyorum. Turizimcilik ile başladım kariyerime fakat daha sonrasında eşim ile birlikte güzellik sektörüne giriş yaptım. Sonrasında modayı çok sevdiğimi keşfettim ve kendi tekstil markamı kurdum. Sevdiğim ve hayalini kurduğum her şeyin peşinden gittim.”
Yavuzer, girişimci bir kadın olarak karşılaştığı zorluklardan da şöyle bahsetti: “İş dünyasında kadın olmak zor bir şey çünkü bir kadın bir şey başardıysa bunu hep bir başkasına bağlama zihniyeti var. Aslında ben buna cevap vermek için daha da çok çalıştım. Kadın olmanın iş dünyasında verdiği dezavantaj beni itici güç olarak destekledi.”

Hedeflerine ulaşmak için birçok zorluğa göğüs geren başarılı kadınların cesaret veren hikayelerinden oluşan Kotex’in sunduğu “Kadının Eseri”, her pazar saat 11.15’te FOX’ta.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"