Gemi turları ile standart dışı bir balayı

Arkadaşlarınızın gittiği bilindik otellere gitmek yerine balayında biraz yeniliğe ne dersiniz?

Gemi turları ile standart dışı bir balayı
20 Şubat 2020 - 13:58

Evlilik ile hayatınızın mutluluk çağına adım atıyorsunuz ve balayınızın da düğününüz gibi özel, sürprizlerle dolu ve romantik olmasını istiyorsunuz. Ancak karşınıza hep bildik balayı rotaları çıkıyor. Arkadaşlarınızın gittiği bilindik otellere gitmek yerine balayında biraz yeniliğe ne dersiniz? Balayı gemi turları sizin için tasarlanıyor. Farklı rotaları, heyecan verici özellikleri, erken rezervasyon fırsatları ve daha birçok ayrıcalık ile balayınızı unutulmaz kılabilirsiniz. Balayı planınızı yapmadan balayı için ideal gemi turları ve seyahat ayrıntılarını incelemelisiniz. İşte gemi turlarının balayı çiftlerine özel avantajları: 

1) Kış Mevsiminde Yaz Tatili Yapabilme İmkanı
Bugünlerde evlenecekseniz ve hayalinizdeki deniz tatiline gitmek istiyorsanız, balayı gemi turları sizi bekliyor. Arap yarımadası rotasındaki gemilerle Dubai ve Katar gibi ülkeleri görebilir, sıcak iklimleri yaşayabilirsiniz. Kışın yaz tatili yapmanızı sağlayacak seçimlerin yanı sıra havuzlu gemiler ile balayının her anında beş yıldızlı otel konforunu deneyimleyebilirsiniz. Dev bir havuzda güneşin keyfini çıkarabilirsiniz. Lüksün başkenti Dubai'nin altın kumsallarında denize girmek yalnız bir hayal olarak kalmamalı! Hayalinizi gerçekleştireceğiniz balayı seçeneklerine göz atmalısınız.

2) Erken Rezervasyon Fırsatlarını Kaçırmayın 
Evlenmek için geri sayım başladıysa, yaz için balayı planı yapıyorsanız daha yakın coğrafyalarda keşiflere çıkabilirsiniz. Akdeniz ve Yunan Adaları balayı gemi turları erken rezervasyon avantajları ile sizleri bekliyor. Üstelik Yunan Adaları'nda kapıda vize avantajı da mevcut. Kulağınızda rebetiko ezgilerini, saçlarınızda Akdeniz'in romantik meltemini hissedeceğiniz buram buram deniz kokan seçkin rotalar sizlerle. 

3) Gemi Yolculuğunda Romantizm Her An Sizinle 
Balayı gemi turları sizleri romantizmin doruklarına götürüyor. Kamaranızın penceresinde, her gün başka bir şehrin manzarasında uyanabilirsiniz. Deniz manzaralı odanızda beş yıldızlı otel konforunu yaşayabilir, yemeğinizi romantik müzik eşliğinde yiyebilirsiniz. Her gün gün batımını yeni bir manzarada izlemenin tadını başka hangi seyahat verebilir ki? Üstelik tatilde yolda kaybettiğiniz vakit kaybının da gemi seyahatinde yeri yok. Sakin odanızda dinlenirken, dakikalar içinde hazırlanıp barda eğlenceye gidebilirsiniz. Geminin içinde seçkin bir restoran, eğlenceli bir bar, keyifli bir lobi ortamı bulabilirsiniz. Denize gitme, odaya gelme, aceleyle üst değiştirme gibi zamanın sizi kısıtladığı zahmetler gemide yok. Havuza ulaşmak için asansöre binmeniz yeterli. 

4) Gemi Turları Bütçeniz İçin En Uygun Alternatifi Sunuyor 
Gemi turları, kapsamlı, lüks, birkaç ülkeyi ve şehri kapsayan diğer turlarla kıyaslandığında çok daha ekonomiktir. Rahat ve lüks deneyimi sunan, uzman personelin hizmet sunduğu gemi turlarında her şey dahildir. Bu sayede tatil esnasında ekonomik kaygılardan uzaklaşır, yalnızca yaşadığınız anın güzelliklerine odaklanabilirsiniz. Tatilde barda, restoranda, havuzda ve diğer etkinliklerde ne kadar para harcadığınızı hesaplamanıza gerek kalmaz. Alacağınız tur her şey dahil olduğu için tatilde seçeceğiniz yemeğin fiyatı değil, hangisi olacağı aklınızı meşgul edebilir. 

5) Balayı Çiftlerine Özel Konfor
Gemi turlarında balayı çiftleri için özel imkanlar sunulur. Odanızın çiçeklerle, balonlarla süslendiğini hayal edin. Odanıza kadar gelecek kahvaltınız, özel ikramlar ile balayı için arzuladığınız rüya gibi bir tatil sizin olabiliyor. Balayı gemi turları çiftlere suitlerde konaklama imkanı veriyor. Balkonlu, lüks ve geniş suitler romantik anlarınıza tanıklık etmeye hazırlanıyor. Turun size özel hazırladığı balayı sürprizleri de sizleri bekliyor. İstediğiniz ülkelerde, vizeli veya vizesiz rotalarla dünyanın en güzel manzaralarında seyahat etmek mümkün. Denizin kucağında, liman şehirlerinin sokaklarında geçireceğiniz aşk dolu bir tatil vadediyor. Konforun, keyfin ve romantizmin yolculuğunda kendinize, eşinize unutulmaz anlar armağan etmek isterseniz, gemi turları arama motoru Cruise Planet’in ayrıcalıklı balayı gemi rotalarına göz atabilirsiniz.

Kaynak : CruisePlanet.com.tr


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu