Geleceğin şampiyon güreşçileri Aliağa'da kampta

U13 GREKOROMEN GÜREŞ MİLLİ SPORCULARI ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ'NDE ANTRENMANDA...

Geleceğin şampiyon güreşçileri Aliağa'da kampta
26 Ağustos 2021 - 18:05
İZMİR-ALİAĞA (26.08.2021)- Antalya'da düzenlenen Grekoromen Minikler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda kendi sıkletlerinde dereceye giren sporcular Aliağa’da kamp yapıyor. Yeni Şakran’da kampa giren sporcular minder antrenmanlarını Aliağa Belediyesi’ne ait Aliağa Gençlik Merkezi’nde yapıyor. Milli Sporcular ve Türkiye’nin dört bir yanından seçilen milli takıma aday minik sporcular kampta hem dinlenip hem de yoğun bir antrenman programına katılıyor.

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN MİLLİ SPORCULARA SÜRPRİZ
Aliağa Belediyesi, Aliağa Gençlik Merkezi’nde yapılan son antrenmanda minik sporculara bir sürpriz yaptı. Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek ve Aliağa Belediyesi Personel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkurt Aliağa Gençlik Merkezi’nden sporcuları ziyaret ederek hem başarı diledi hem de milli sporculara hediyeler verdi.
İki haftadan bu yana Yeni Şakran’da kamp yapıp minder antrenmanlarını Aliağa Gençlik Merkezi Güreş Salonunda sürdüren Grekoromen U13 Küçük Minikler Güreş Milli takımı sporcuları ve aday sporcuları hırsları ve güçleriyle dikkatleri çekti.

BU ÇOCUKLAR GELECEĞİN OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI OLACAK
U13- U15 Grekoromen Güreş Milli takımları Teknik Direktörü Suat Aydın, Aliağa’da her detayı düşünülmüş ve bütün olanakları sağlanmış koşullarda çalıştıklarını belirterek ev sahipliği ve aldıkları hizmetlerden dolayı Aliağa Belediye Başkan Serkan Acar’a teşekkür etti.

Teknik Direktör Suat Aydın,  “Bizim buradaki ikinci kampımız. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeniden Aliağamızda kampımızı yaptık. Aliağa gerçekten hizmet ve salon bakımından oldukça iyi bir yer. Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar bizleri ekibini bizlerle buluşturarak bizi onurlandırdı. Sporcu çocuklarımıza verdiği hediyelerle çok mutlu olduk. Buradaki çocuklar Türk güreşinin geleceği. Onların ilerde Avrupa Olimpiyat şampiyonu olması için bizler de elimizden gelen katkıyı vermek için buradayız. Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğümüze ve Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Gelecekte buradaki çocukların hepsini bir gün televizyonlarda dünya ve olimpiyat şampiyonu olarak görmek nasip olur inşallah hepimize.” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"