Filenin Sultanları, Kaan Sekban'la Alt Tarafı Bi' Talk Show'da!

Olimpiyat 5.’si ve Avrupa 3.’sü olarak göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show’da!

Filenin Sultanları, Kaan Sekban'la Alt Tarafı Bi' Talk Show'da!
22 Eylül 2021 - 15:34

beIN CONNECT’te yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini kazanan Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show’un bu haftaki konukları, milli voleybol takımımızla birlikte bizlere büyük mutluluk yaşatmayı başaran yıldız oyuncularımız Hande Baladın ve Simge Aköz.



İçerik yelpazesini orijinal yapımlarla genişletmeye devam eden dijital içerik platformu beIN CONNECT’in beğenilen yapımlarından Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show’un ikinci bölümü de izleyicileri ekran başına toplayacak. Yeni bölümde; gösterdikleri muazzam performansla önce Olimpiyat Oyunları’nda beşinci hemen ardından da Avrupa Şampiyonası’nda 3. olarak büyük bir gurur yaşamamıza vesile olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız oyuncuları Hande Baladın ve Simge Aköz konuk olacak. 
 
Hande Baladın ve Simge Aköz’ün hiç bilinmeyen yönleri, kimsenin daha önce görmediği sürpriz performansları ve yetenekleri Alt Tarafı Bi’ Talk Show farkıyla ekranlara gelecek. Voleybolun yıldız isimlerinden Baladın ve Aköz’e özel hazırlanan Alt Tarafı Bi’ Talk Show’un eğlenceli oyunları, muzip testleri de izleyenleri kahkahaya boğacak. 
 
Filenin sultanları Hande Baladın ve Simge Aköz’ün konuk olduğu Alt Tarafı Bi’ Talk Show’un yeni bölümü 25 Eylül Cumartesi izleyiciyi ekranlara kilitleyecek.
 
Eğlenceli skeçleri, ünlü konukları ve alışılmışın dışında formatıyla Talk Show dünyasında adından söz ettiren Kaan Sekban’ın sunduğu, kendisine Emir Ersoy ve orkestrasının eşlik ettiği beIN ORIGINALS içeriği Alt Tarafı Bi’ Talk Show, yeni sezona tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda sanattan medyaya, spordan iş dünyasına kadar birçok özel isme ev sahipliği yapacak olan Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show, her bölüme özel dopdolu içeriklerle her Cumartesi beIN SERIES COMEDY’de ve dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde izleme ayrıcalığıyla beIN CONNECT’te sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. 

beIN CONNECT’i  ilk 30 gün boyunca ücretsiz izleme şansı! 

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, ilk ay ücretsiz sonraki aylar için ayda 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar.  beIN CONNECT mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, www.beinconnect.com.tr adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.  beIN CONNECT’e ayrıca Apple TV, Android TV ve smart TV’lerden de erişebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...