Ferman Akgül ve Fatma Turgut'tan yepyeni bir şarkı: "Efsaneyiz!"

Manga Grubu’nun solisti Ferman Akgül ve ünlü Türk Rock müziği sanatçısı Fatma Turgut, ülkemizdeki tek profesyonel espor ligi olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Büyük Finali için büyük bir sürprize imza attı. İki ünlü şarkıcı League of Legends için bir araya gelerek “Efsaneyiz” adlı şarkıyı seslendirdi.

Ferman Akgül ve Fatma Turgut'tan yepyeni bir şarkı: "Efsaneyiz!"
02 Eylül 2018 - 12:07

Türkiye’de espor pazarının en büyük destekçisi Riot Games, yıllardır binlerce espor tutkununu bir araya getiren ve bir milyondan fazla seyirciyi ekran başına kilitleyen Türkiye Büyük Finali (TBF) için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Seyircilere sunulan görsel şovlarla da dikkat çeken TBF’de, bu sene de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nu dolduracak espor tutkunlarını ve canlı yayındaki seyircileri büyük ve özel bir sürpriz bekliyor.

İlk kez 2018 Türkiye Büyük Finali’nde canlı olarak söylenecek

Müzikseverlerin ve espor tutkunlarının yüzünü güldürecek yepyeni bir şarkı için stüdyoya giren Ferman Akgül ve Fatma Turgut, TBF 2018’de “Efsaneyiz” adlı yeni şarkılarını canlı performansla seslendirecekler. Uzun zamandır üzerinde çalışılan ve League of Legends tutkunları için özel olarak hazırlanan şarkının ufak bir bölümü Laague of Legends Türkiye sosyal medya hesaplarından yayınlanmış ve büyük heyecan yaratmıştı. Şarkının tamamı ise 1 Eylül Cumartesi günü Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi yarı finalleri sırasında canlı yayında ve hemen ardından yine sosyal medya kanalları üzerinden dinleyicileriyle buluştu.

Efsaneyiz’in Ferman Akgül ve Fatma Turgut sahne şovu ile birlikte ilk canlı performansı ise 16 Eylül Pazar günü, TBF 2018 açılışında on binlerce seyirci önünde gerçekleştirilecek.

“Şarkıda oyunun ruhunu vermeye çalıştık”

Konuyla ilgili görüşlerini belirten sanatçılardan Ferman Akgül, “Bir başlayıp biz olmak çok önemli. Türkiye Büyük Finali’nde tutkulu bir seyirci olacak, bizim gibi müzisyenlerin en çok hayal ettiği şey de bu” dedi. Böyle bir deneyimi yaşadığı için çok heyecanlı olduğunun altını çizen Fatma Turgut ise, “Şarkıda oyunun ruhunu vermeye çalıştık. Ben çok heyecanlıyım, nasıl bir atmosfer olacak çok merak ediyorum!” dedi. “Efsaneyiz” şarkısının sözleri Burak Ekinil, Jingle House ve Ferman Akgül tarafından yazıldı. Şarkının prodüksiyonu ise Riot Games imzası taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"