Farah Zeynep Abdullah, MAG Aralık sayısı için objektif karşısına geçti

7 Aralık'ta gösterime girecek olan "Bizim için Şampiyon" filminin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, MAG Aralık kapağı için objektif karşısına geçti.

 Farah Zeynep Abdullah, MAG Aralık sayısı için objektif karşısına geçti
05 Aralık 2018 - 19:31

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisi ile yıldızı parlayan, “Kurt Seyit ve Şura” da sergilediği oyunculuk ile isminden söz ettiren, “Bir Küçük Eylül Meselesi” ve “Unutursam Fısılda” sinema filmleri ve müzik kariyeri ile başarı basamaklarını hızla tırmanan bir elinde on marifetli Farah Zeynep Abdullah, MAG Aralık sayısı için objektif karşısına geçti.

“Bizim İçin Şampiyon”, filmi gösterimi öncesi kariyeri ile ilgili soruları yanıtlayan güzel ve başarılı oyuncu merak edilenleri çok özel röportajında paylaştı. Çocukluğundan beri hep gelecekteki haliyle konuşmak istediğini ve ona mektuplar yazdığını anlatan Farah Zeynep, “Bu Hangi Masaldı” teklisinin hikayesini ve müzik ile olan bağını da MAG okurları için anlattı. Bold Pilot senaryosunu okurken kendisini seyirci olarak düşünüp aşık olduğunu ve projenin nasıl başladığının da öyküsünü anlatan Farah Zeynep, gelecek planları ile ilgili de merak edilenleri paylaştı.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın kapak yıldızı olduğu MAG Aralık sayısı, 5 KAFA’dar, Ezgi Şenler, Mertkan Erkan ve birçok sevilen ismin özel röportajları ile dolu sayfaları, özel dosyası konuları ile www magdergi com tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...