Eylül ve ekimde Fethiye'nin en güzel halini keşfedin

Türkiye turizmine değer katan “deneyim odaklı tatil” anlayışı ile 1989 yılından bu yana Fethiye'de 165 bin m2'lik özel bir yarımadada ziyaretçilerini ağırlayan Club & Hotel Letoonia, sahip olduğu özel atmosferle sonbaharda misafirlerini ağırlıyor.

Eylül ve ekimde Fethiye'nin en güzel halini keşfedin
22 Ağustos 2022 - 17:49

Fethiye'nin benzersiz atmosferinde huzurlu bir sezon sonu tatili

Sunduğu premium standartlarla, Türkiye'de “her şey dahil” konseptinin öncüsü ilk 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri arasında yer alan Club & Hotel Letoonia, yaz sezonunda tam kapasiteyle misafirlerini ağırlıyor. Tesis, sıcak yaz aylarının keyfini deneyim odaklı bir tatil anlayışıyla geçiren misafirlerine özel anlar yaşatıyor. Club & Hotel Letoonia, eylül ve ekim ayları için misafirlerini Fethiye'nin huzurlu ve benzersiz atmosferini deneyimlemeye davet ediyor.

Türkiye turizmine değer katan “deneyim odaklı tatil” anlayışı ile 1989 yılından bu yana Fethiye'de 165 bin m2'lik özel bir yarımadada ziyaretçilerini ağırlayan Club & Hotel Letoonia, sahip olduğu özel atmosferle sonbaharda misafirlerini ağırlıyor. Bölgenin yaz aylarına kıyasla daha ılıman hava koşulları ve tatil sezonundan farklı olarak daha sakin olduğu dönemde ziyaretçilerini bekleyen Club & Hotel Letoonia, 2 km uzunluğunda sahil şeridi, üç özel koyu ve doğayla iç içe atmosferi ile huzurlu bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için lüks olanakları sunuyor.


Eylül ve ekimde Fethiye'nin en güzel halini keşfedin

Türkiye'de her yıl özellikle yaz aylarında tatilcilerin tercih ettikleri bir destinasyon olan Fethiye, okulların açılması ve iş hayatının hareketlenmesi ile birlikte daha sakin bir bölge haline geliyor. Yaz aylarına kıyasla daha ılık iklim şartlarının etkili olduğu eylül ve ekim ayları Fethiye'nin en güzel halini keşfetmek mümkün olabiliyor. Fehiye'de özel bir yarımadada büyüleyici bir ambiyansa sahip olan Club & Hotel Letoonia'da deneyimlerle zenginleştirilmiş özel bir tatil eylül ve ekim aylarında ziyaretçileri bekliyor. Club & Hotel Letoonia, Fethiye'nin bu sakin döneminde hem vücudunu hem de zihnini dinlendirmek isteyen ve aynı zamanda ilgi alanlarına göre çeşitli deneyim atölyelerine katılarak unutulmaz anılar biriktirmek isteyenler için sezona özel uygun fiyatlar da sunuyor.


Tatil sezonu sonrası özel fırsatlar

Eylül ve ekim aylarında misafirlerine sundukları fırsatlara değinen Club & Hotel Letoonia'nın Genel Müdürü Bozkurt Atilla, “Bizi tercih eden misafirlerimizle tam kapasite ve oldukça hareketli geçen yaz sezonu sonunda, Fethiye'nin en göz kamaştırıcı, huzurlu döneminde de misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Yaklaşan eylül ve ekim aylarında tesisimizin konumu itibarıyla daha ılık bir hava, daha sakin bir atmosfer misafirlerimizi bekliyor. Sunduğumuz deneyim atölyelerini de sezona özel olarak zenginleştirmeye devam edeceğiz. Böylelikle, tıpkı yaz aylarında olduğu gibi sonbaharda da misafirlerimiz unutulmaz anılar biriktirerek tatillerinin keyfini sürecekler. Koylarımızın çevrelediği berrak denizin mavisinin, tesisimizi kaplayan doğal güzelliklerin yeşilinin ve huzurlu bir ambiyansın tadını çıkarmak isteyenler sonbahar dönemine özel olarak avantajlı fiyatlarla Club & Hotel Letoonia'nın büyüleyici ambiyansını deneyimleyecek.” dedi.


 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...