Eslem Akar Dostumun Dünyası'nda!

Sunuculuğunu 26 yıldır köpek eğitmenliği yapan Ali Yeşilırmak’ın üstlendiği, FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibi tarafından hayata geçirilen “Dostumun Dünyası”, dokuzuncu bölümüyle FOX ekranlarında!

Eslem Akar Dostumun Dünyası'nda!
15 Ekim 2020 - 14:42
ESLEM AKAR “DOSTUMUN DÜNYASI”NDA!
FOX’un sevilen köpek eğitimi programı “Dostumun Dünyası”, bu hafta genç oyuncu Eslem Akar’a konuk oluyor. Akar’ın köpekleri Leo ve Kira, farklı öyküleriyle ekrana geliyor.
 
26 yıllık köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak, bu bölümde diğer köpeklere saldırgan davranan Boo’yu kendi ırkıyla barıştırmaya çalışıyor. Ali Yeşilırmak’ın ikinci göreviyse, köpeklerle değil, insanların köpeklere dair korkularıyla ilgili. Deneyimli eğitmen, dev Doberman Caş’ın yufka yüreğini, ondan korkan insanlara anlatmakta başarılı olabilecek mi?

 “Dostumun Dünyası”, bu hafta, genç oyuncu Eslem Akar’a konuk oluyor. Sevilen oyuncu, köpekleri Leo ve Kira’nın hikayelerini Ali Yeşilırmak ile paylaşıyor.

Tıpkı Eslem Akar’ın terk edilmiş köpeği Kira gibi, bir heves uğruna alınıp sonra sokağa atılan Aki de, yeni yuvasını arıyor. Bu kalbi kırık Akita’yı doğru aileyle buluşturmak için Ali’nin bir fikri var!

FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk profesyonel köpek eğitimi programı “Dostumun Dünyası”, 17 Ekim Cumartesi saat 12.15’te, FOX’ta!
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"