EGOD'dan hem Özgener'e hem Özpoyraz'a destek

İZTO Meclis Başkanı ve EGOD Kurucularından Selami Özpoyraz’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, otomotiv sektöründen olan Mahmut Özgener’in görev süresince sadece otomotive değil tüm sektörlere katkısı olduğunu söyledi.

EGOD'dan hem Özgener'e hem Özpoyraz'a destek
29 Eylül 2022 - 18:13

Otomotivcilerden Özgener’e tam destek

Ege Otomotiv Derneği (EGOD)  ile otomotiv sektörünün İzmir Ticaret Odası’nda temsil edildiği 53, 54, 55, 56, 57, 58. Meslek Komiteleri üyeleri, İzmir Ticaret Odası (İZTO) seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve ekibini desteklediklerini açıkladı.

EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun ve 53. Komite Meclis üyesi ve EGOD Kurucularından Sezai Çakmak’ın başkanlığındaki otomotiv sektörü temsilcileri İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’i makamında ziyaret ederek, “İZTO seçimlerinde sektörümüzün bir temsilcisi ve EGOD üyesi olan Mahmut Özgener’i destekliyoruz. Bir önceki seçimde olduğu gibi bu seçimde de tüm otomotiv sektörü Özgener’in arkasındadır” dedi.


EGOD’dan hem Özgener’e hem Özpoyraz’a destek

İZTO Meclis Başkanı ve EGOD Kurucularından Selami Özpoyraz’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, otomotiv sektöründen olan Mahmut Özgener’in görev süresince sadece otomotive değil tüm sektörlere katkısı olduğunu söyledi. Bu seçimlerde de hem İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’i hem de yine bizim sektörümüzden olan derneğimizin kurucularından İZTO Meclis Başkanı ve Onur Üyemiz Selami Özpoyraz’ı tüm üyeler olarak firesiz bir şekilde desteklediklerini ifade eden Torun, “Özpoyraz’ın yeniden Meclis üyesi seçilmesi halinde Meclis Başkanı olarak görev almasını da istiyoruz. Başkanlarımızın önümüzdeki dönemde bölgeye ve sektöre katma değer yaratacak sürdürülebilir, yenilikçi projeler üretmeye devam edeceklerinden hiç şüphemiz yok”  dedi.

İZTO 53. Komite Meclis Üyesi Sezai Çakmak ise 53. komite olarak kendi sektörlerinden olan Mahmut Özgener’e önceki seçimde de tam destek verdiklerini, bu seçimde de bu desteğin devam edeceğini ifade ederek seçimlerde başarı diledi.


“İZTO’yu ticaret hayatının evi yaptık”

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener de verilen destekten dolayı müteşekkir olduğunu ifade ederek, “İZTO olarak tüm komitelere ve tüm sektörlere dokunmaya, sorunlarını gidermeye ve projeler üretmeye çalışıyoruz. İzmir ticaret hayatının İZTO’yu kendi evleri gibi görmesi için çok çalıştık.  Bunu başardığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki seçimlerde de üyeler teveccüh gösterirse bu hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz. Otomotiv sektörüne ise ayrıca gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı özel teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"