Dokuz Eylül Rotary iyilik peşinde koşanları ödüllendirdi

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Üyeleri, Sahilevleri Rotary Kulübü ve Dokuz Eylül Rotaract Külübü ile birlikte Kordon Otel’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Dokuz Eylül Rotary iyilik peşinde koşanları ödüllendirdi
30 Mayıs 2023 - 15:29

Dokuz Eylül Rotary Kulübü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Rotaract Kulübü hayata geçirdiği bilişim projesi ile  En iyi Bilişim Projesi  ödülünü alırken, yaptığı çalışmalarla da bölge beşincisi olmayı başardı. Kulüp aynı zamanda İzmir Maratonunda iyilik peşinde koşarak eğitim için en çok bağışı toplayan üyelerini de ödüllendirdi.

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Üyeleri, Sahilevleri Rotary Kulübü ve Dokuz Eylül Rotaract Külübü ile birlikte Kordon Otel’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Üyelerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda bölgenin yeni kulübü olan Sahilevleri Rotary Kulübü’nün kuruluş öyküsünü Geçmiş Dönem Guvarnörü Ertan Soydan anlattı. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Murat Ünal’ın da Türk Sineması’nın tarihsel gelişimi ve komedi sinemasının zamanın kültürel ve politik değişimlerinden nasıl etkilendiği konusunda sunum yaptığı gecede, başarıları kutlamak için de hep birlikte pasta kesildi.

Gecede konuşan Dokuz Eylül Rotary Kulübü Dönem Başkanı Nilgün Tiyanşan, Sahilevleri Rotary Kulübü ve Dokuz Eylül Rotaract Kulübü ile birlikte, hem katılımı yüksek hem de farklı ve keyifli konuları konuştuklarını güzel bir toplantı yaptıklarını söyledi.


İyilik peşinde koşanlara teşekkür

Rotary Ailesine yeni katılan Sahilevleri Rotary Kulübü’ne ve Başkanı Dilek Alat’a da başarılar dilediklerini belirten Tiyanşan, “Dokuz Eylül Rotary Kulübü’nün benim başkanlığımdaki dönemin sonuna geldik. Bu dönemde çok güzel projelere ve etkinliklere imza attık. Rotaract Kulübümüz en iyi bilişim projesi ödülünü aldı. Rotaract Kulübümüz aynı zamanda bölge beşincisi oldu. İzmir Maratonunda iyilik peşinde koşarak eğitim için bağış topladık. Bu toplantımızda da en büyük bağışları toplayan koşucularımıza ödüllerini verdik. Konuğumuz Murat Ünal’dan ben Yeşilçam’dan günümüze Sinema dünyasını dinledik. Türk sinemasının tarihsel gelişim ve özellikle komedi sinemasının zamanın kültürel ve politik yapısı ile karşılıklı nasıl etkileşim içinde olduğunu anlattı. Dokuz Eylül Rotaract Kulübü Başkanı Batuhan Erbay’ın da Rotaract Kulübüne üye yaptığı 4 yeni üyeye rozetini takarak Ailemizi daha da büyüttük. Bu gecede bizlere değer katan Dr. Murat Ünal,’a, Guvernörümüze, Guvernör Yardımcımız Betül Elmasoğlu’na ve tüm üye ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

izmirde spotçu,izmirde spotcu,spotçu izmir,izmirde spotçular,spotçu,spotçular izmirde,çiğlide spotçu,izmir spotçu,izmirde ev eşyası alanlar,bucada spotçu,hatayda spotçu,üçyolda spotçu,izmirde ikinci el eşya alanlar,izmirde spotcular,izmirdeki spotçular,izmir spotçu tel,bayraklıda spotçu,spotçular izmirdeki,izmirde ikinci el eşya alanyerler,i̇zmirde spotçu,izmirdeki spotcular,izmir dikili spotçu,izmir buca spotçu,izmir bölgesinde spotçu

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"