Creavit, Ankara'da Mimarlarla Buluştu ve Sektöre Güçlü Bir Mesaj Verdi

Ankara'da düzenlenen İçmimarlar Odası Seçim Yemeği'ne Creavit damgasını vurdu. Gecenin sponsorlarından biri olarak yer alan Creavit ekibi, mimarlarla yakın ilişkilerini geliştirmeye ve sektöre olan bağlılığını göstermeye devam ediyor.

Creavit, Ankara'da Mimarlarla Buluştu ve Sektöre Güçlü Bir Mesaj Verdi
16 Mayıs 2024 - 22:50

Creavit, İçmimarlar Odası Seçim Yemeği'nde Sponsor Olarak Yer Aldı ve Bahar Çarkı Etkinliğiyle Eğlenceli Bir Deneyime İmza Attı

Ankara'da düzenlenen İçmimarlar Odası Seçim Yemeği'ne katılan Creavit, gecenin sponsorlarından biri olarak mimarlarla bir araya gelme fırsatı yakaladı. Creavit ekibi, bu özel gecede düzenlediği bahar çarkı etkinliği ile mimarlara keyifli bir deneyim yaşattı.

Mimarlarla Yakın İş Birliği

Creavit; mimarları, insanların yaşadığı ve etkileşimde bulunduğu mekanları tasarlayan ve şekillendiren sanatçılar olarak görüyor. Bu nedenle, mimarlarla yakın bir iş birliği içerisinde olmanın önemini vurguluyor. Creavit, mimarların bilgi ve becerilerini önemseyerek, daha nitelikli mekanlar yaratmayı amaçlıyor.

Ürün Tasarımlarında Mimarlarla İş Birliği

Creavit, ürün tasarımlarında çağdaş mimariyi yakından takip ediyor ve mimarlarla yakın bir iş birliği içerisinde çalışıyor. Bu sayede, Creavit ürünlerinin modern tasarım trendlerini takip etmesini ve kullanıcıların beklentilerini karşılamasını sağlıyor.

Mimarlara Özel Hediyeler

Creavit, Ankara'da düzenlenen İçmimarlar Odası Seçim Yemeği'ne katılan mimarlara özel hediyeler verdi. Yemek çekilişi ile 2 mimara çift kişilik fabrika gezisi ve Amasra tatili, 2 mimara ise AD Dergi dijital dergi aboneliği hediye edildi.

Kullanıcı Odaklı ve Sürdürülebilir Tasarım Anlayışı

Creavit, kullanıcı odaklı, fonksiyonel ve estetik açıdan benzersiz ürünler ortaya koyarken, sürdürülebilir bir anlayışla tasarım süreçlerini güçlendirerek yürütüyor. Creavit, bu sayede yaşamımızı şekillendiren ve bize konforlu ve ferah mekanlar yaratan mimarlarla birlikte yenilikçi bir bakış açısıyla banyoları konforla buluşturuyor.

Creavit Hakkında

Creavit, Türkiye'nin önde gelen banyo ve mutfak armatürleri üreticilerinden biridir. 1984 yılından beri faaliyet gösteren Creavit, yenilikçi tasarımları ve yüksek kaliteli ürünleri ile sektörde öncü bir konumdadır. Creavit ürünleri, 50'den fazla ülkeye ihraç edilmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular Açıldı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular...