Can Dostlar sevgisi çığ gibi büyüyor!

ADAPAZARI’NDA CAN DOSTLAR’A SEVGİ SELİ!

Can Dostlar sevgisi çığ gibi büyüyor!
27 Ocak 2019 - 19:50

Yarı yıl tatilini sinema salonlarına taşıyan ‘Can Dostlar’ ekibi Adapazarı’ndaydı! Her ilde olduğu gibi Adapazarı’nda da sevgi seliyle karşılaşan ekibin mutlutuğu görülmeye değerdi. 
Yönetmen Tuğçe Soysop ve oyuncular Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Zeynep Ilgın Çelik, Arda Taşarcan, Alperen Efe Esmer, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu ve Duru Hoşver, BKM Ege Bölge Temsilciliği Dev Ajans organizasyonuyla Adapazarı Agora AVM’de sevenleriyle buluştu. Ekip ‘Can Dostlar’a gösterdikleri bu yoğun ilgiden ötürü herkese teşekkür etti. 

Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un yaptığı, BKM yapımı ‘Can Dostlar’ın  senaryosu Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş ve Pelin Serin’e ait. Filmin Ana Destekçisi ise "VAKIFBANK SPOR KULÜBÜ". 
Yapımcı: BKM – Necati Akpınar
Vizyon Tarihi: 18 Ocak
Yönetmen: Tuğçe Soysop
Senaryo: Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş, Pelin Serin
Oyuncular: Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Arda Taşarcan, Alperen Efe Esmer, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu, Can Aydın, Duru Hoşver, Damla Ateş, Tuğçe Karabayır, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan ve Ünal Yeter ve Onur Atilla 

CAN DOSTLAR HİKAYE
Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi sizi parka çağırıyor!
Sürekli telefonlarıyla oynayan çocuklar artık sokakta oynamayı unutmuş gibilerdir. Mahalleye yeni gelenlerin de ısrarıyla, çocuklar bu gidişata son vermek için yeniden parkta oynamaya karar verir. Ama bir sorun vardır: parkın bitişiğindeki evde oturan Kötü Kazım. Parka gelen herkesi korkutan Kötü Kazım’ın kimsenin bilmediği sırrı nedir? Çocuklar bir olup parkı Kazım’dan geri alabilecek midir?

Güldür Güldür ve Bizim Köyün Şarkısı senarist ekibinin senaristliğini üstlendiği, bol kahkahalı bir dostluk ve dayanışma hikayesi anlatan filmin başrollerini Bizim Köyün Şarkısı ve Güldüy Güldüy Show Çocuk oyuncuları paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda da yine Güldüy Güldüy Çocuk Show’un ve Bizim Köyün Şarkısı’nın yönetmeni Tuğçe Soysop var.

‘Can Dostlar’ Sosyal Medya Adresleri: 
https://twitter.com/candostlarbkm
https://www.instagram.com/bkmonline


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu