Çağan Irmak'ın yeni filmi 'Bizi Hatırla'nın galası yapıldı

Aile, şehir, kuşak çatışmalarını hem komik hem de dramatik bir dille anlatan Çağan Irmak’tan tanıdık bir hikaye olan ‘‘Bizi Hatırla’’ filminin ekip galası Vadistanbul’da gerçekleşti. Yönetmen Çağan Irmak, filmin oyuncuları Altan Erkekli, Binnur Kaya, Tolga Tekin ve Özge Özberk’in yanında pek çok ünlü isim de galaya katıldı.

Çağan Irmak'ın yeni filmi 'Bizi Hatırla'nın galası yapıldı
23 Kasım 2018 - 22:15

Araya giren uzaklıkla birlikte bir baba oğulun zamanla birbirine yabancılaşmasını konu alan bir Çağan Irmak filmi ‘‘Bizi Hatırla’’ 23 Kasım’da vizyonda...

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiğibir Çağan Irmak filmi olan ‘‘Bizi Hatırla’’nın oyuncuları Altan Erkekli, Tolga Tekin, Özge Özberk ve Binnur Kaya’nın katıldığı Vadistanbul’da gerçekleşen ekip galasına Ahu Yağtu, Cansel Elçin gibi ünlü isimler de katıldı. Renkli görüntülere sahne olan gecede ‘Bizi Hatırla’nın gösterimi sonunda salonda uzun süre alkış sesleri yükseldi.

‘Bizi Hatırla’ hakkında yönetmen Çağan Irmak ve oyuncular duygularını şöyle dile getirdi:

Çağan Irmak: “Tanıdık hikayeler var, biraz yarenlik edelim istedik. Herkese şifa olsun”

Binnur Kaya: “Çağan ve bu güzel ekiple çalışmak harikaydı. Anne yemeği tadında bir film”

Özge Özberk: “Keyfi tadında bir film oldu çok mutluyum”

Tolga Tekin: “Seyirciyi güzel bir Çağan Irmak filmi bekliyor. Muhteşem bir ekip, hayatın içinden muhteşem bir aile hikayesi”

Altan Erkekli: “Sevgiyle, samimiyetle, açık yüreklilikle, hayatı; kahkahalarla ve hüzünle anlatan, iyiliğe giden bir yolculuk filmi”

Bizi Hatırla filmi konusu: Kaan (Tolga Tekin) binbir emek ve zorlukla çalışma hayatında yükselmiş, başarılı bir iş kariyerine sahip olmuştur. Eşi, iki çocuğu ve işiyle ilgilenirken, bir sahil şehrinde yaşayan babası Eşref’i (Altan Erkekli) ise biraz ihmal etmiştir. Ancak günün birinde babasının geçirdiği rahatsızlık, onu babasının yanına gitmeye zorlar, ancak yoğun işlerinden ötürü babasını İstanbul’a, evine getirmeyi tercih eder. Son derece iyi niyetli ve iyi kalpli bir insan olan Eşref bey, burada yük olduğunu hissedince geri dönmek ister. İçinde bulundukları güç durumla beraber birbirlerine ne kadar yabancılaştıklarını göreceklerdir. Bu durum Kaan için zor kararlar almayı ve sıkı bir vicdan muhasebesini gerektirecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...