Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman?

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman? Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman? Beşiktaş - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, ligin 15’inci haftasında Fenerbahçe’yi Beşiktaş Park’ta konuk ediyor.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman?
08 Aralık 2023 - 23:57

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin heyecanı beIN SPORTS’ta yaşanacak 

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, ligin 15’inci haftasında Fenerbahçe’yi Beşiktaş Park’ta konuk ediyor. 9 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.00'da başlayacak derbi heyecanı, gün boyu canlı yayınlarla Türkiye'nin spor ekranı beIN SPORTS'ta yaşanacak. Bundesliga ve Premier Lig'de şampiyonluk yarışını büyük ölçüde etkileyecek kritik maçlar da bu hafta sonu beIN SPORTS ekranlarında yayınlanacak.
 
Trendyol Süper Lig'de tüm gözler, Cumartesi akşamı Beşiktaş Park'ta oynanacak dev derbiye çevrildi. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada lider Fenerbahçe, üçüncü sıradaki Beşiktaş'ı konuk ediyor. beIN SPORTS'un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de stattan yapacakları canlı yayınlarla, bu heyecan dolu mücadelenin nabzını tutacak. 
 

Yayın maratonu saat 10.00'da başlıyor

Saat 10:00'dan itibaren beIN SPORTS'un deneyimli isimleri stüdyoda, Seyhan Şaşko ve Mustafa Doğan ise saha kenarından canlı yayında olacak. Özel röportajlar, takımlarla ilgili güncellemeler ve detaylı istatistikler gün boyunca beIN CONNECT, TOD ve beIN SPORTS ekranlarında olacak. Güntekin Onay'ın moderatörlüğünde; Ali Gültiken, Ersun Yanal, Tolga Zengin ve Uğur Meleke’nin ve yorumlarıyla dev derbi, tüm detaylarıyla beIN SPORTS'un ödüllü programı beIN SUPER LEAGUE'de 17.00'den itibaren maç öncesi, devre arası ve maç sonrası yorumlarıyla ele alınacak.
 
Yayın maratonu, bir beIN SPORTS klasiği haline gelen TRIO ile sona erecek. Saat 23.30'da başlayacak TRİO programında Bahattin Duran, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban derbinin tartışmalı pozisyonlarını masaya yatıracak.
 

24 saha içi kamerası ve 100 kişilik prodüksiyon ekibi

Derbi heyecanı 24 saha içi kamera, 2 motosiklet kamerası ve 1 drone kamera ile sporseverlere aktarılacak. 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknolojiyle donatılmış yayın aracı OBVAN içeresinde bulunan 20 kişilik ekip, dev randevunun her dakikasını kesintisiz bir şekilde ekranlara taşıyacak.
 

Avrupa'daki zirve heyecanı da beIN SPORTS'ta

Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da nefesleri kesecek maçları da bu hafta sonu yine beIN SPORTS ekranlarında olacak. İngiltere Premier Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla 4’üncü sıraya yükselen Aston Villa, Cumartesi akşamı saat 20.30'da evinde lider Arsenal'i  beIN SPORTS 3 ekranlarında konuk edecek. Son 4 maçta sadece 1 puan alarak zirve yarışında geriye düşen Tottenham ise 10 Aralık Pazar akşamı saat 19.30'da, takipçisi Newcastle United’la karşı karşıya gelecek. Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.
 
Alman Bundesliga’da ise cumartesi akşamı saat 20.30’da başlayacak maçta, 25 puanla 5’inci sırada yer alan BVB Dortmund, bir puan farkla 4’üncü sırada bulunan RB Leipzig’i evinde ağırlayacak. 10 Aralık Pazar günü saat 17.30’da başlayacak maçta ise lig üçüncüsü Stuttgart ile lider Bayer Leverkusen arasındaki randevu nefes kesecek. Bundesliga’da oynanacak her iki karşılaşma da beIN SPORTS 4 ekranlarında seyirci ile buluşacak.
 
Ayrıca Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sezonun en önemli maçlarından biri Pazartesi günü oynanacak. Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko karşılaşması 11 Aralık Pazartesi günü saat 19.00’da beIN SPORTS 5’te canlı yayınlanacak.  Karşılaşmanın hemen ardından saat 21:00’de de Taktik Tahtası beIN SPORTS 5 ekranlarında olacak.
 
Tüm bu maçlar ve çok daha fazlası hafta sonu Türkiye’nin spor ekranı ekranı beIN SPORTS'ta olacak. beIN SPORTS kanallarının ayrıntılı yayın programına https://beinsports.com.tr/yayin-akisi
adresinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"