BELGEM'de kayıtlar internet üzerinden
BELGEM’de ön kayıtlar form.bornova.bel.tr üzerinden alınıyor!

Bornova Belediyesi’nin kurs merkezi BELGEM, yeni dönem için ön kayıtlara internet üzerinden başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle yüzyüze eğitimi ara veren BELGEM öğrencileri, 2020/2021 Eğitim – Öğretim Yılı için kayıtlar Bornova Belediyesi resmi web sitesi üzerinden yapılabiliyor.
Koronavirüs salgını sürecinde ödüllü proje Dijital Sınıf aracılığıyla eğitim faaliyetlerinin sürdürüldüğünü hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Eğitim, Bornova Belediyesi olarak en fazla önemsediğimiz konuların başında geliyor. Dijital Sınıf, 40 bini aşan mevcuduyla şu an çok önemli bir hizmeti gerçekleştiriyor. Ancak BELGEM Kurs Merkezleri de Bornova’nın merkezinde aldığımız binayla kapasitesini ikiye katlayarak, yılda 10 bin öğrenciye çıkacak” dedi.
Kayıtlar başladı
Belgem Kurs Merkezinde eğitimi devam etmekte olan 7-8-11 ve 12. sınıflar için açılan ön kayıtlar Bornova Belediyesinin resmi web sitesi olan bornova.bel.tr adresi üzerinden Temmuz ayı sonuna kadar yapılacak. Mezun öğrencilerin kayıtları ise 15-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. BELGEM’in destek kurslarından Bornova’daki devlet okullarında eğitim gören öğrenciler yararlanabiliyor. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 0232 999 29 29 numaralı telefondan dahili 4400’ı arayabilir.
- "CHP’li Soyer belediyeyi batırdı, esnafın ekmeğine göz dikti"
- Orman yangınlarına karşı hangi önlemler alınmalı?
- YKS sonuçları 20 Temmuz'da açıklanacak!
- "25 senedir İzmir'i yönetiyorlar, elle tutulur bir tane hizmetleri yok"
- 'Artık eski Türkiye yok, masada, sahada güçlü Türkiye var'
- Foça'nın Karataş'ı nasıl efsane oldu?
- Hakan Aran: Tarımdaki hikâyeyi teknolojiyle değiştirebiliriz!
- Önlem alınmazsa kimliğimiz değişecek
- Dardanel, Dünya Okyanus Günü’nde sürdürülebilir balıkçılığa dikkat çekiyor
- Toplumda sapkın davranışlar artar mı?
- Prof. Dr. Işın Çelebi: “Neo liberal politikalar bitmiştir”
- Dünya Göçebe Oyunları'nın tarihleri belli oldu
- “Google, bağımsız ve özgün haberciliği destekleyebilir”
- Veysel Şahin: "İzmir Seksenli Yıllara Döndü! Güzel İzmir, Kokan İzmir Oldu"
- "Hayatta her şey paradır" diyen gençlerin oranı yükseldi