BELGEM'de kayıtlar internet üzerinden

BELGEM’de ön kayıtlar form.bornova.bel.tr üzerinden alınıyor!

BELGEM'de kayıtlar internet üzerinden
16 Haziran 2020 - 19:33

Bornova Belediyesi’nin kurs merkezi BELGEM, yeni dönem için ön kayıtlara internet üzerinden başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle yüzyüze eğitimi ara veren BELGEM öğrencileri, 2020/2021 Eğitim – Öğretim Yılı için kayıtlar Bornova Belediyesi resmi web sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Koronavirüs salgını sürecinde ödüllü proje Dijital Sınıf aracılığıyla eğitim faaliyetlerinin sürdürüldüğünü hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Eğitim, Bornova Belediyesi olarak en fazla önemsediğimiz konuların başında geliyor. Dijital Sınıf, 40 bini aşan mevcuduyla şu an çok önemli bir hizmeti gerçekleştiriyor. Ancak BELGEM Kurs Merkezleri de Bornova’nın merkezinde aldığımız binayla kapasitesini ikiye katlayarak, yılda 10 bin öğrenciye çıkacak” dedi. 

Kayıtlar başladı

Belgem Kurs Merkezinde eğitimi devam etmekte olan 7-8-11 ve 12. sınıflar için açılan ön kayıtlar Bornova Belediyesinin resmi web sitesi olan bornova.bel.tr adresi üzerinden Temmuz ayı sonuna kadar yapılacak. Mezun öğrencilerin kayıtları ise 15-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. BELGEM’in destek kurslarından Bornova’daki devlet okullarında eğitim gören öğrenciler yararlanabiliyor. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 0232 999 29 29 numaralı telefondan dahili 4400’ı arayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"