Başkan Soyer Osmaniye'de depremzedelerle buluştu

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin birinci yıldönümünde Osmaniye'ye giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Osmaniye Şehir Mezarlığı'nı ziyaret etti ve konteyner kentte depremzedelerle bir araya geldi.

Başkan Soyer Osmaniye'de depremzedelerle buluştu
07 Şubat 2024 - 00:49
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin birinci yıldönümünde Osmaniye'ye giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Osmaniye Şehir Mezarlığı'nı ziyaret etti ve konteyner kentte depremzedelerle bir araya geldi. Soyer depremin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi çadırlarında kalan depremzede Aygül Tosun'u da yeni evinde ziyaret etti.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin birinci yıldönümünde afet bölgesine giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Osmaniye'de depremzedelerle buluşmaya devam ediyor. Sabah 04.17'de Osmaniye'de yapılan anma töreni sonrası depremde hayatını kaybeden yurttaşların defnedildiği Osmaniye Şehir Mezarlığı'nı ziyaret eden Başkan Tunç Soyer, kabirlere karanfil bıraktı ve depremde yakınlarını kaybeden ailelere başsağlığı diledi.  

Konteyner kenti ziyaret etti
Başkan Tunç Soyer, depremin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu konteyner kenti de ziyaret etti. Burada yaşayan depremzede Şehriban Tunç, Başkan Soyer’e destekleri için teşekkür etti. 

Depremzede Aygül Tosun'a ev ziyareti
Başkan Soyer, Osmaniye programı kapsamında deprem sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu çadırda bir süre kaldıktan sonra yeni bir eve taşınan Aygül Tosun, oğlu Berkay Tosun’u ziyaret etti.  Aygül Tosun depremin ilk gününden bu yana yanlarında olan Başkan Soyer ve ekibine teşekkür etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu