Başkan Önal: Eşit ve adil olacağız

Bayraklı Belediye Meclisi, 31 Mart seçimleri sonrası Belediye Başkanı İrfan Önal başkanlığında ilk oturumunu gerçekleştirdi

Başkan Önal: Eşit ve adil olacağız
09 Nisan 2024 - 14:44

Bayraklı Belediye Meclisi, 31 Mart seçimleri sonrası Belediye Başkanı İrfan Önal başkanlığında ilk oturumunu gerçekleştirdi.

Komisyon üyelerinin belirlendiği oturumda “Eşit ve adil hizmet” vurgusu yapan Başkan Önal “Kimseyi birbirinden ayırmadan, harcadığımız paranın halkın parası olduğunu bilerek adil bir hizmet anlayışı sergileyeceğiz” dedi.

Bayraklı Belediye Meclisi, yerel seçimlerde kazanılan zaferin ardından Başkan İrfan Önal’ın başkanlığında ilk kez toplandı. Belediye meclis üyeleri ve bürokratların hazır bulunduğu toplantıda meclis ihtisas komisyonlarına girecek isimler de belirlendi.

Meclisin açılış konuşmasını yapan Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal “Geçtiğimiz süreçte bir seçim atlattık. Halkın iradesi bizden yana oldu. Bundan sonra yapılması gereken, Bayraklımızın daha iyi günlere gelmesi için hep beraber çalışmak. Kimseyi ötekileştirmeden, hangi partiye oy verdiğine bakmadan herkese eşit hizmet götüreceğiz. Bizler kendi projelerimizle yarışarak geldiğimizde harcadığımızın kamu parası olduğunu, fakir fukaranın, yetimin, öksüzün parası olduğunu unutmayacağız. Halkın vergileriyle yapacağımız harcamaları eşit bir şekilde halka döndüreceğiz. Biz hep hizmet noktasında birbirimizle yarıştık. Yine hizmeti veriyoruz. Ortaklaşarak yapabileceğimizden endişem yoktur. Bu yönüyle yeni 5 yılımızın ilk meclis toplantısını açarken bütün Bayraklıyla memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

1. Meclis başkanvekili İpek Kul, 2. meclis başkanvekili de Sezer Cem Bozacı seçildi.

Plan Ve Bütçe Komisyonu:
Mehmet Topbaş, Leman Tunus, Fatih Yücesan, Soner Akbulut

İmar Komisyonu:
Sezer Cem Bozacı, Tolga Ciritoğlu Fikret Karabağ, Aydın Koç

Hukuk Komisyonu:
İpek Kul, Mustafa Karaman, Murat Rıza Çiftçiler, Reyhan Öztürk


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...