Başkan Ergün: "Geçmiş Olsun Türkiye'm"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve çok sayıda şehri etkileyen 7.7 şiddetindeki deprem nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Ergün: "Geçmiş Olsun Türkiye'm"
06 Şubat 2023 - 11:35
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve çok sayıda şehri etkileyen 7.7 şiddetindeki deprem nedeniyle mesaj yayınladı. Acı olayda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Ergün, ülkemize ve milletimize geçmiş olsun dileklerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğünde acı bir depremi yaşadık. Kahramanmaraş’ın yanı sıra Hatay, Gaziantep, Malatya, Adana, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye ve Adıyaman illerimizi etkileyen ve Cumhurbaşkanlığımızdan yapılan açıklamada onlarca vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, çok sayıda vatandaşımızın yaralandığı bu elim hadise, yüreklerimizi yaktı. Öncelikle yaşamını yitiren vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yaraların sarılması noktasında Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmak için gerekli çalışmaları başlattığımızı ifade etmek istiyorum. Acı olayı haber alır almaz, İtfaiye ekiplerimiz hızla arama-kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere bölgeye sevk edildi. Can kaybının artmaması en büyük temennimizdir. Devletimiz tüm imkanlarıyla vatandaşımızın yanındadır. Bizler de devletimizin ve milletimizin yanındayız. Yaraları el birliğiyle saracağız diyor, ulusumuza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim, bir daha böyle acı olaylar yaşatmasın. Geçmiş olsun Türkiye’m.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...