Arçelik Yeni Telve'yi Özel Bir Davetle Tanıttı

Arçelik, Türk Kahvesi Makinesi Yeni Telve’yi İstanbul’da düzenlediği özel bir etkinlikle tanıttı. Arçelik’in her fincanda közde pişmiş geleneksel Türk kahvesi lezzeti sunan Yeni Telve’si misafirlerin büyük beğenisini kazandı.

Arçelik Yeni Telve'yi Özel Bir Davetle Tanıttı
22 Haziran 2019 - 20:06

Arçelik ev sahipliğinde Ulus 29’da düzenlenen özel bir davette Türk Kahvesi Makinesi Yeni Telve büyük ilgi gördü. Şık tasarımı ve teknolojisiyle dikket çeken Yeni Telve’nin tanıtım davetine Aslı Şen, Nazlı Kayı, Betül Demir, Melis Özer, Aslıhan Güner gibi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra sosyal medya fenomenleri da katıldı.

Misafirler, boğazın eşsiz manzarasında kahvelerini yudumlarken, Arçelik’in geleneksel Türk kahvesi kültürünü indüksiyon teknolojisiyle buluşturan Yeni Telve’sini deneyimleme fırsatı buldu. Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi davetlilere Yeni Telve’nin özelliklerini aktardı.

Cezveyi her yönden ısıtan indüksiyon teknolojisine sahip Yeni Telve, kahvenin en ideal süre ve sıcaklıkta pişmesini sağlıyor. Paslanmaz çelik cezveleriyle tasarım ve dayanıklılığı bir arada sunan Yeni Telve yüksek cezve kapasitesi ile tek seferde 6 fincana kadar kahve pişirirken 2 ayrı cezvede farklı şeker miktarlarına göre seçim yapma imkanı sunuyor. Ayrıca3 farklı fincan boyuna göre Türk kahvesi miktarı ayarlanabiliyor. Arçelik’in patentli Cooksense® teknolojisi ile her fincanda bol köpüklü ve tam kıvamında Türk kahvesi lezzetini sunmaya devam eden Yeni Telve, dokunmatik kontrol paneli ve 1,5 litrelik dahili su tankıyla kullanım kolaylığı sağlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...