Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi normalleşmeyi konuştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi. Koronavirüsle mücadele konusunda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, normalleşme süreci noktasında iki belediye arasındaki işbirliği de masaya yatırıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret etti. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu’nun da hazır bunduğu ziyarette, Şehzadeler Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasındaki işbirliği masaya yatırıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesinin uyum içinde çalıştığına dikkat çekerek, “Malumunuz yarın camilerimiz Cuma namazı ile tekrardan ibadete açılıyor. Bu kapsamda daha önce bir görüşme gerçekleştirdik. Şehzadeler ilçemizdeki camilerimizi ekiplerimiz kendi aralarında paylaştılar. Camilerimizin bir kısmında yapılacak olan temizlik ve dezenfekte çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediyemiz üstlendi. Bir kısmında da Şehzadeler Belediyesi olarak biz bu çalışmaları yürütüyoruz. İnşallah en güzel şekilde, huzur içinde tedbirlere riayet ederek yarın uzun bir aradan sonra ilk Cuma namazımızı kılmış olacağız. Gerek pandemi sürecindeki gerekse diğer hizmetlerimizde olsun sürekli fikir alışverişi içerindeyiz. Destekleri, katkıları ve yaptıkları hizmetler için Manisa Büyükşehir Başkanvekilimize, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e hemşehrilerimiz adına teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu.

“Zor günleri atlatacağız”

Yeni hizmet binasına taşınan Şehzadeler Belediyesine yoğun programlar nedeniyle daha önce gelemediğini ancak her konuda telefonla Başkan Çelik ile görüştüklerini ve yaşanan problemlere çözüm bulduklarını kaydeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ise şöyle konuştu: “Camilerin açılmasının ardından, lokanta ve kahvehanelerimizin açılması da gündemde. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimiz ile bunları görüşüyor, esnaf ve vatandaşlarımıza yardımcı olma planları yapıyoruz. Yarın camilerimizde yaşanabilecek sorunları çözmeye çalışıyoruz. Zor günleri bu şekilde atlatacak inşallah çok daha güzel günler göreceğiz.”

manisa cengiz ergün Şehzadeler belediyesi mehmet güzgülü Ömer faruk Çelik