Eyüp Sabri Tuncer Turizm Sektörüyle Bir Araya Geliyor

Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, Horeca sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Horeca Fair Ege Uluslararası 4.Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı'na katılıyor. 20-23 Şubat tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek olan fuarda yüksek kalitedeki ürünlerini turizm sektörü ile buluşturuyor.

Yaşamın her alanına ferahlık ve tazelik katan Eyüp Sabri Tuncer, doğallığı ön planda tutan vegan sertifikalı, paraben ve gluten içermeyen ve GMP standartlarıyla üretilen yüksek kalitedeki kişisel bakım ürünleri ve artan yeni çeşitleriyle kozmetik sektöründeki dev oyuncular arasındaki yerini koruyor. Eyüp Sabri Tuncer, gün geçtikçe gelişen turizm sektöründe de hakimiyetini arttırmaya devam ediyor.

20-23 Şubat tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan Horeca Fair Ege Uluslararası 4.Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı’na katılacak olan Eyüp Sabri Tuncer,yüksek kalitedeki ürünlerini Türkiye’ nin dört bir yanındaki butik oteller ve büyük otel zincirlerine ulaştırmayı hedefliyor.

Eyüp Sabri Tuncer, turizm sektörüne yeni alternatif oluşturacak

Son dönemde ithal edilen ürünler artan kur etkisi ile yüksek maliyetlere ulaşmakta.Sektöre hizmet verebilecek, kaliteli, ülkemizin ihracatta bayrak taşıyan, marka bilinirliği yüksek ve dünya standartlarında üretim yapan yerli ürün arayışına giren turizm sektörüne önemli bir alternatif oluşturuyor. Eyüp Sabri Tuncer, fuar boyunca yapılacak görüşmeler ve iş bağlantılarıyla gerek yurt içinden gerekse yurt dışından gelecek olan ziyaretçilere turizm sektörüne özel olarak geliştirdiği ürün ve ambalajlarını tanıtacak.