EMF Ligi Play Off maçları 1 Nisan'da başlayacak

EMF Ligi Play Off maçları 1 Nisan 2023 tarihinde başlayacak, 7 Mayıs 2023 tarihinde oynanacak final maçıyla tamamlanarak, 2022-2023 sezonunun şampiyonu belirlenecek...

EMF FUTBOL LİGİNDE PLAY OFFLAR BAŞLIYOR

Ege Masterler Federasyonu (EMF) 2022 – 2023 sezonu futbol ligi maçları tamamlandı. Play off’a yükselen takımlar belirlendi. Play Off maç takvimi için kuraların çekildiği  toplantıda grup birincileri ve centilmen takımlara plaket ve kupaları da verildi.


CENTİLMENLİK BİRİNCİLİKTEN DAHA DEĞERLİ

EMF Yönetim Kurulu, lige katılan takım temsilcilerinin de katılımıyla İzmir Karşıyaka Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi’nde toplandı. Toplantıda lig gruplarını birinci ve ikinci sırada bitiren takımlar seri başı olarak belirlenerek Play Off maçlarının kuraları çekildi. Lig gruplarını birinci bitiren Bodrum Belediyesi, Soma, Karşıyaka Alaybey ve Bergama Masterler takımlarına plaketleri, ligin en centilmen takımları olarak belirlenen Soma ve Dikili Kardeş Masterler takımlarına kupaları takdim edildi. Kupa takdiminde centilmen takımların birincilerden özellikle daha büyük kupalarla ödüllendirildiği vurgulanarak,EMF Masterler liginde centilmenlik ve fair play’in esas alındığına dikkat çekildi.  


MAÇLAR SAHA İÇİNDE EĞLENCE HAVASINDA OLMALI

Toplantının açış konuşmasını yapan EMF Başkanı Haldun Dokel ; yaşanan aksaklık, sıkıntı ve üzüntüleri bertaraf ederek ligin play off aşamasına geldiklerini ve tüm takımları kutladığını söyledi. Haldun Dokel; “Play Off’a kalan kalmayan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Çekişmeli bir lig dönemi yaşadık. Önceden garanti edenler olduğu gibi son saniyede play off’a kalan takımlarımız da oldu.  Tartışmalı, şaibeli hiçbir durum yaşamdan bu güne kadar geldik. Herkesi tebrik ediyorum. Play Off maçlarında da başarılarınızı bekliyorum. Ama bu başarı saha içinde eğleneceğiz formunda olsun.  Muhakkak yenmek isteyeceğiz. Şampiyon olmak isteyeceğiz. Muhakkak bir amaç var, ama bu amacı lütfen saha içinde birbirimize saygı çerçevesinde yaparsak herşey çok daha güzel olur. İnşallah; Ege Masterler Federasyonu’muza layık bir şekilde ligimizi tamamlarız. Play off’ta takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

EMF Ligi Play Off maçları 1 Nisan 2023 tarihinde başlayacak, 7 Mayıs 2023 tarihinde oynanacak final maçıyla tamamlanarak, 2022-2023 sezonunun şampiyonu belirlenecek.

soma karşıyaka alaybey bodrum belediyesi bergama ege masterler federasyonu