Doğtaş'tan yaza özel indirim kampanyası

Doğtaş'tan Yüzde 20 Ekstra İndirim Kampanyası ve Ödeme Kolaylıkları...

Doğtaş, evlerin yaz aylarına hazırlandığı bugünlerde, 4 – 12 Mayıs tarihleri arasında, ekstra %20 indirim ve 2 ay ödeme erteleme kampanyasına ek ödeme kolaylıklarıyla, evine tarz ve uyumun aşkını taşımak isteyenlerin içini rahatlatan opsiyonlar sunuyor.

Doğtaş ile evlere tarz ve uyumuz farkını yansıtmak isteyenler, Doğtaş’ın büyük değişim ve şimdi al 2 ay sonra öde kampanyalarıyla evlerini hayallerine göre dekore etme şansı yakalıyor. Ücretsiz mimarlık hizmetiyle satın alım öncesi, evinize uyarlanan Evinde Gör uygulamasıyla beğendiğiniz koleksiyonu evinizde görmeniz de mümkün.

Evinde rahatlığı ön planda tutanlar için, sırt kısmı geriye doğru hızlı ve kolay bir mekanizmayla ayarlanan relax serisi koleksiyonlar dikkat çekiyor. Maskülen hatları, yalın çizgisi ve modern detaylarıyla büyük beğeni toplayan Madrid koltuk takımı mavi-gri çizgiler ve cevizin doğallığında hayat buluyor. Cappucino ve bej renklerinin kapitonenin soft dokusuyla buluştuğu Riviera koltuk takımı ise modüler yapısıyla her eve uyum sağlıyor.

Doğtaş’ın sunduğu ücretsiz mimarlık hizmetinden yararlanmak isteyenler, 444 3487 numaralı telefonu ya da www.dogtas.com adresindeki mağazalar sekmesinden en uygun mağazayı arayarak özel randevu oluşturarak güvenli koşullarda alışveriş yapabilirler.

 

www.dogtas.com mobilya doğtaş kampanya