AK Partili Çapçı'dan Fatih Gürbüz'e "tokat gibi" cevap

Ethem Ali Haydar Çapçı'dan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'e ağır itham: "YA BİLGİN YOK, YA DA FOÇALILARA YALAN SÖYLÜYORSUN!"

AK Partili Çapçı'dan Fatih Gürbüz'e "tokat gibi" cevap
01 Aralık 2020 - 22:44
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u makamında ziyaret eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ziyaretini sosyal medyadan duyurdu. 

Bakan Ersoy ile ziyaretin anısına çektirdiği fotoğrafı kişisel sosyal medya hesabından paylaşan Gürbüz, paylaşımına “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile koruma amaçlı imar planının hayata geçirilmesi ve Fransız Tatil Köyü projemiz hakkında çözüme yönelik yöntemler hakkında görüştük” notunu düştü. 

Ancak, Fatih Gürbüz’ün bu paylaşımına, AK Parti Foça İlçe Başkanı Ethem Ali Haydar Çapçı’dan dikkat çeken bir yanıt geldi.   

Paylaşıma tepki gösteren Ethem Ali Haydar Çapçı,  Gürbüz’ü asılsız bilgi paylaşmakla itham etti.  Gürbüz’e sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seslenen Çapçı, “Foça Belediye Başkanı Sayın Fatih Gürbüz, Fransız Tatil Köyü ile ilgili Kültür ve Turizim Bakanlığının hiçbir tasarrufu bulunmamaktadır; tasarruf tamamen Özelleştirme İdaresine aittir. Bu konuda Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ vekilim süreci yakından takip etmektedir. Sizin bu konuda ya bilginiz yok ya da Foçalılara yalan söylüyorsunuz” ifadelerini kullandı. 

Haydar Çapçı’nın paylaşımına yorum getiren vatandaşlar da “Tokat gibi cevap” değerlendirmesinde bulundu. 

Haber: Hasan Eser / MahalliGündem.com 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emniyet kemeri arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
Emniyet kemeri arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?