AK Parti Sarayköy 7'inci Olağan İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti Sarayköy İlçe Başkanlığına 'Volkan Gezen' yeniden seçildi

AK Parti Sarayköy 7'inci Olağan İlçe Kongresi yapıldı
07 Mart 2020 - 22:10

AK Parti Sarayköy 7’inci Olağan İlçe Kongresi’nde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Volkan Gezen ilçe başkanlığına tekrar seçildi.

AK Parti Sarayköy 7’inci Olağan İlçe Kongresi, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Kongre öncesi şehitler için pilav hayrı yapıldı.  

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen, MHP İlçe Başkanı Ali İhsan Seçkin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, il ve ilçe teşkilatının katıldığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Divan Kurulu seçimi yapıldı. 385 delege ve 16 tabii delegenin bulunduğu kongrenin Divan Kurulu Başkanlığına AK Parti eski ilçe Başkanı Mevlüt Arık seçildi.

“TEŞKİLAT BİR ARADA OLDUĞU SÜRECE AŞILAMAYACAK DAĞ YOKTUR”
Divan Teşekkülünün ardından konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen, “Biz yıllardır liderimiz Genel Başkanımız, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan gördüğümüz hedefte aynı yolu izlemeye çalıştık. Teşkilat olarak hedeflerine bağlı kaldık, kalmaya devam edeceğiz. Sarayköy’ün siyasette zor bir ilçe olmasına rağmen çıtasını yükselttik. Yerel seçimde canla, başla, gayretle çalışarak yüzde 53’lük bir oranla AK Parti bayrağını tekrar Sarayköy’de dalgalandırdık. Bu başarımızda bizlerin her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen, il ve ilçe teşkilatımıza teşekkür ederim. Teşkilat bir arada olduğu sürece aşılamayacak dağ yoktur. Liderimizin dediği gibi ‘İnandığımız yolda yürüyorsak ilelebet yürümeye devam edeceğiz” dedi.

“ZAFERİMİZİN MİMARI SARAYKÖYLÜ HEMŞEHRİLERİMİZ”
Vatan uğrana canlarını feda eden şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere şifa dileyerek konuşmasına başlayan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş,  “Bugün 7’inci Olağan Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Partimizin ilk kurulduğu günden bu yana meclis üyeliği, ilçe başkanlığı, okul başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Benim için kongreler çok önemli. 2014 yılında hep birlikte Sarayköy’de bir devrim gerçekleştirdik. Bu da 2012 yılında yaptığımız kongredeki dokunuşlarımız ve birliğimiz, zaferimizin mimarıydı. Kongre aile olma, safları sıklaştırılma ve yeni alanlara geçmek için önemli virajdır. Kongremizde yeni görev alan arkadaşlarımızla, yeni stratejik hareketlerimizle başarılara imza atacağız. Sarayköy’de teşkilatımız, kadınlarımız, gençlerimiz, muhtarlarımız ile tarih yazdık, büyük hizmet hamleleri ile birçok büyük tesisi ilçemizle buluşturduk.2014-2019 yıllarında sizler bizleri hizmetkâr olarak seçtiğinizde esas tarihi yazan, desteği veren sizlerdiniz. Daha çok güzel işler, hizmetler ve projeler yapacağız” dedi.

“SARAYKÖY HİZMETE OLAN ÖZLEMİ İLE BULUŞTU”
Sarayköy’ün ayrı bir sevda olduğunu belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sarayköy ile resmen 2014 yılında bir araya geldik. Denizli’de ne varsa Sarayköy’de o olacak demiştik. 2014 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Sarayköy’de AK Parti Belediye Başkanlığına ulaşması için çok çalışması gerekiyordu. Ahmet Necati Özbaş ve tüm ekiplerimizle beraber seferberlik ruhu ile yollara çıktık.  Sarayköy hizmete olan özlemi ile buluştu. Verdiğimiz sözleri bir bir yapmaya çalıştık. 6 yıl önceki hali ile şimdiki halini yan yana koymak mümkün değil” şeklinde konuştu.

“AHMET BAŞKANIMIZ ÇALIŞKAN ADAM”
AK Parti Milletvekili Şahin Tin, “Biz ülkemiz, bayrağımız, davamız için Allah yolunda çalışıyoruz. Önderimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çalışıyoruz. Aslında çok şey yaptık. 3-5 dakika içine sığacak şeyler değil yapılanlar. Sarayköy’ü 6 yıl önce saray sanıyorlardı. Köhne kalmış, laflarla idare edilen bir ilçeydi. İnsanları çalışkan, toprakları verimliydi ancak yönetimde eksik kalmıştı. 2014 yılında Sarayköy gerçekten saray oldu. Ahmet kardeşim ve Osman kardeşim ile hak ettiğini aldı.  Hak ettiğini alacaktır. Ahmet Başkanımız çalışkan adam. Sarayköy’ü 10 puan arttırdı. Kimsenin harcı değildir. Hakkıyla yaptı, kazandı. Çalışkanlığı ilçesini daha çok ileriye götürecektir” dedi.  

Sarayköy teşkilatının yapması gereken her şeyi yaptığını aktaran AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “ İnandığımız yolda yürümeye beraber devam ediyoruz. Safları sıklaştırma, kenetlenme vakti. Ben emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Vatan uğruna canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diyerek konuştu.

Teşkilatın bir aile olduğunu ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, “İyi günde, kötü günde beraber olmalıyız. Acıları paylaşarak azaltmalı, mutluluğu paylaşarak sevincimizi arttırmalıyız. Sarayköy, geçtiğimiz 6 yılda çok büyük değişimler gördü, Eğitimde, sanatta, kültürde büyük adımlar attı. Yapılan projelerde ise isminden söz ettiren ilçelerimiz arasında yer aldı. Bugünde 7’inci Olağan Kongremizi yapıyoruz. Bayrağı devralan yeni yönetimimize başarılar diliyor, eski yönetimimize verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından delegeler oylarını kullandı. 385 delege ve 16 tabii delegenin oyunu alan Volkan Gezen, tekrar AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı oldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"