30'uncu yıla Şevval Sam'la Kutlama

Egebimtes’in 30. yıldönümü töreni, Şevval Sam’ın solist olarak yer aldığı Olten Filarmoni Orkestrası konseri ile Efes Antik Kenti’nde düzenlendi.

30'uncu yıla Şevval Sam'la Kutlama
20 Eylül 2022 - 12:33
Başarılarla dolu 30 yıllık hikayesi ile Egebimtes, Türkiye’nin en önemli kültürel miraslarından biri olan Efes Antik Tiyatrosu’nun büyülü atmosferinde, sektör temsilcilerini ve şirket paydaşlarını ağırladı. ‘Birlikte Mümkün’ teması ile düzenlenen ve yaklaşık 1500 kişinin katıldığı davete, Egebimtes kurucusu Levent Atay ve Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Atay ev sahipliği yaptılar.
 
Geçmişten Geleceğe El Ele sloganı ile gecenin açılışını yapan Ebru Akel’in göz alıcı sunumunun ardından Yeşim Atay, Egebimtes Ailesi’nin ikinci kuşak temsilcisi Alp Atay ve Genel Müdür Yardımcısı Tansu Yıldırım birer konuşma yaptıktan sonra, plaket törenine geçildi.
 
Kurumun destek verdiği en önemli sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan Teknolojiyi Egece Dokuyoruz Projesi kapsamında, Teknolojide Kadın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Dell Türkiye Genel Müdürü Işıl Hasdemir, projeye dair bir konuşma yaptı ve kendisine, Ege’nin tarihi kökenlerine atıfta bulunan ve sanatçılar tarafından elde üretilen, toprak, kadın ve zeytin dalı temalı plaketi, Yeşim Atay tarafından takdim edildi. Geceye Platin ve Gold sponsorlara, Ebru Akel tarafından verilen plaketler ile devam edildi.
 
Altınyıldız adına plaketi BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif, Arena adına plaketi Arena Genel Müdür Yardımcısı Erdal Hergüner, Armada adına plaketi Armada Genel Müdür Yardımcısı Kürşat Öztürk, Dell Technologies adına plaketi Dell Technologies Türkiye Genel Müdürü Işıl Hasdemir, Hewlett Packard Enterprise adına plaketi HPE Türkiye Kurumsal ve Kanal Satış Direktörü Alper Yıldız,  MUK Technologies adına plaketi MUK Teknoloji Genel Müdürü Borga Parlar, Türknet adına plaketi Türknet Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebiler, Fortinet adına plaketi Fortinet Türk,ye, Azerbeycan, Gürcistan, Türkmenistan, Ermenistan Bölge Direktörü Arzu Akkaya,
Lenovo adına plaketi Lenovo KOBİ ve Genel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Fırat, Microfocus adına plaketi Microfocus Türkiye Genel Müdürü Zafer Akın,
Palo Alto Networks adına plaketi Palo Alto Türkiye Kanal Yöneticisi Ali Fuat Türkay,
Penta Teknoloji adına plaketi Penta Teknoloji İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Gamze Okay, Prianto adına plaketi Prianto Türkiye Ülke Müdürü Levent Özdayı,
Trend Micro adına plaketi Trend Micro Genel Sektör Satış Müdürü Emirhan Aşçı’ya verilen plaketlerin ardından, bu enfes etkinliğin hatıra fotoğrafı çekimine geçildi.
 
Plaket töreni ve fotoğraf seremonisi ardından, M.S. 150 yılında, Flavia Papiana tarafından inşa ettirilen ve Panayır Dağı’nın yamacına sırtını yaslayan Efes Antik Kenti - Odeon Tiyatrosu’nda kurulan nefes kesici sahneye, ülkemizin yetiştirdiği çok yönlü sanatçıların ilk akla gelenlerinden Şevval Sam ve olağanüstü performansı ile İbrahim Yazıcı şefliğinde, 2013 yılında Fatma ve Ceyhan Olten tarafında kurulan, Olten Filarmoni Orkestrası çıktı. Şevval Sam’ın solist olarak yer aldığı gecede, Ege’nin iki yakasına selam veren zamansız eserler, Olten Filarmoni Orkestrası’nın doyumsuz icrası eşliğinde söylendi. Şevval Sam’ın, bir Filarmoni Orkestrası ile ilk kez sahne aldığı ve seyircilerin de katılımı ile renklenen bu keyifli gecede, çok sayıda üst düzey konuk, hafızalara kazınan bir akşama şahitlik etti. Kendi bestesi olan ve solistin ilk kez okuduğu şarkılar, seçkin izleyici kitlesinden büyük alkış ve beğeni alırken, Egebimtes’in 30. yıldönümü organizasyonu, Şevval Sam ve İbrahim Yazıcı şefliğinde Olten Filarmoni Orkestrası'nın gecenin sonundaki bis’i ile taçlandı.
 
Egebimtes Ailesi’nin büyük bir çaba ve gururla organize ettiği bu özel gecenin sonunda, törenin ev sahipleri Kurucu Levent Atay, Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Atay, ailenin ikinci kuşak temsilcisi Alp Atay ve Genel Müdür Yardımcısı Tansu Yıldırım, davetlilere teşekkürlerini sunarken, biliyoruz ki birlik olunca her şey mümkün diyerek, tüm katılımcıları tek tek uğurladılar.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...