1870's Taş Konak Otelle hayalleri gerçek oldu

Yıllarca, İstanbul’da büyük şehrin karmaşasında yönetici olarak çalışan Hüseyin Sisoğlu ve eşi Meryem Sisoğlu hayallerini Urla’da gerçekleştirdi. İzmir’in Urla ilçesinde tarihi dokusu bozulmamış, şıklığı ve konforu ön planda olan bir butik oteli geçtiğimiz günlerde hizmete açtı.

1870's Taş Konak Otelle hayalleri gerçek oldu
04 Mart 2020 - 13:20

Urla merkezde 1870’li yıllardan günümüze kalan taş konağı restore ederek otel ve restoran haline getiren Sisoğlu ailesinin hayalleri gerçek oldu. Beş odası olan butik otel Urla merkezde Yelaltı mahallesinde sanat sokağına yürüyüş mesafesinde yer alıyor. 1870’s Taş Konak Otel içerisinde aynı adı taşıyan birde restoran bulunuyor. Oda kahvaltı olarak hizmet veren otelin her odası tarihte Urla’da iz bırakan önemli şahsiyetlerin ismini taşıyor. 1870’s Taş Konak’ın ayrıcalıklı atmosferinin yanı sıra, kahvaltısı ve yemekleri de bir o kadar farklı ve lezzetli. Anadolu’dan sizin için en iyi kahvaltıyı meşhur Hatay Mutfağı bulan konakta yaklaşık yirmi beş çeşit üründen oluşan Hatay kahvaltısı göz dolduruyor.

Otelde konaklayan misafirlerden oluşturulan özel gruplara Urla ve çevresi için profesyonel rehber eşliğinde tur imkanı da sunan Hüseyin Sisoğlu; ‘’Uzun süren araştırmalarımızın ardından böyle bir oteli yaratabileceğimiz bir yapı keşfettik. 1870’li yıllardan günümüze kadar gelebilmiş ve birçok anıya ev sahipliği yapmış bu taş konağı, olabildiğince tarihi karakterini koruyarak sizlerle buluşturuyoruz. Mimari yapısı ve dekorasyonuyla aynı zamanda bir müzeyi andıran 1870’s Taş Konak, sizleri tarihte 150 yıl geriye götürüyor. Urla’nın tam merkezinde yer alan otelimizin o zamanların atmosferini tam olarak yaşatması için aklınıza gelebilecek en küçük ayrıntıyı düşündük. Yaptığımız araştırmaların sonucunda bir dönem Urla’da yaşamış, insanlık tarihinde iz bırakmış, beş farklı ismi otelimizin duvarlarında, odalarımızda yaşatmaya devam ediyoruz. 1870’s Taş Konak’a adımını atan konuklarımızı; başta mimarı yapısı, dekorasyonu, yemekleri ve birçok yerde karşılarına çıkacak ince detaylarla, farklı bir deneyim bekliyor. ’’dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"