14. Ulusal Genç Solist Yarışması başvuruları başlıyor

İzmir Alsancak Rotary Kulübü’nün, İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) ve Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı işbirliğinde düzenleyeceği 14. Ulusal Genç Solist Yarışması başvuruları başlıyor.

14. Ulusal Genç Solist Yarışması başvuruları başlıyor
12 Ocak 2022 - 09:17
İzmir Alsancak Rotary Kulübü’nün, İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) ve Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı işbirliğinde düzenleyeceği 14. Ulusal Genç Solist Yarışması başvuruları başlıyor. 11-17 Şubat tarihleri arasında İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki yarışmaya internet üzerinden 28 Ocak 2022 tarihine kadar şahsen başvuruda bulunulabilecek.
 
Uluslararası Rotary 2440. Bölge İzmir Alsancak Rotary Kulübü, İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) ve Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği, Swisotel Büyük Efes İzmir, Arkas Holding, Ege Yapı, Aks Yapı, Bademler Köyü Koleji ve Heraeus Tokmak A.Ş'nin katkılarıyla bu yıl 14. kez Ulusal Genç Solist Yarışması’nı düzenliyor. Opera ve Tiyatro Yönetmeni ve Eğitimcisi Edward Berkeley anısına Genç Profesyonel ve Üniversite olmak üzere iki kategoride gerçekleşecek olan yarışmaya 28 Ocak 2022 tarihine kadar internet üzerinden şahsen başvuruda bulunulabilecek.
 
Düzenlendiği günden bu yana yarışmaya katılan pek çok gence ulusal ve uluslararası boyutta kapılar açan yarışmanın 14. sünü düzenlemekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Alsancak Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ayşegül Kurtel, “Türkiye’deki müzik eğitim kurumlarında eğitim görmekte olan veya mezun olmuş opera temasındaki bu yarışmamıza tüm gençlerimizi davet ediyoruz” şeklinde konuştu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...