Zorlu PSM'den sanatseverlere yılbaşı sürprizi!

ZORLU PSM’DEN SANATSEVERLERE YILBAŞI SÜRPRİZİ!

Zorlu PSM'den sanatseverlere yılbaşı sürprizi!
07 Aralık 2018 - 19:04

Zorlu PSM’de yeni yıl, yepyeni kampanyalarla geliyor! Zorlu PSM’nin, yılbaşına özel, sürprizlerle dolu paketlerinden “PSM Etkinlik Paketi” ile sanatseverler çeşitli indirimler kazanıyor. “PSM Etkinlik Paketi”nin yanı sıra, Zorlu PSM ziyaretçileri, Aralık ayı itibariyle PSM etkinliklerinde vade farksız taksit imkânından faydalanabiliyor. Zorlu PSM’nin ziyaretçileri için bir diğer yeni yıl sürprizi ise “PSM Hediye Kartı”. Sanatseverlerin sevdiklerine PSM’nin büyülü dünyasını hediye edebilecekleri bu kartlara ise Zorlu PSM gişelerinden ulaşmak mümkün. 

Zorlu PSM’de yeni yıl fırsatlarla geliyor. 7 Aralık’tan 5 Ocak 2019’a kadar geçerli olmak üzere, Zorlu PSM etkinliklerinde alınacak bilet adetleri ile doğru orantılı indirimler ve biletleri taksitle alma imkanı Zorlu PSM ziyaretçilerini bekliyor. Biletix internet sayfasında yer alan “Zorlu PSM Yılbaşı Sürprizi” kampanyası dahilinde sanatseverler 3 ila 6 bilet alımında 10%, 7 ila 10 bilet alımında 15%, 11 ila 15 bilet alımında 20%, 16 ila 20 bilet alımında ise 30% indirim hakkına sahip oluyor.

Bu indirimlerin yanı sıra sanatseverler, yine 7 Aralık’tan itibaren Zorlu PSM etkinliklerinin biletlerini vade farkız satın alabiliyor. Taksitlendirme kampanyası kapsamında Zorlu PSM etkinliklerine ait biletleri Yapı Kredi kartları ile 6, Akbank, İş Bankası ve Garanti Bankası ile 3 taksitle almak mümkün olacak.

Zorlu PSM’nin ziyaretçilere hazırladığı yeni yıl sürprizlerinden “PSM Hediye Kartı” ise sanatseverlere, sevdiklerine PSM’nin büyülü dünyasını hediye etme imkanı sunuyor. 50, 100, 250 ve 500 TL’lik hediye kartları ile sanatseverler sevdiklerine 1 yıl boyunca PSM etkinliklerinde geçerli indirim hediye etmiş oluyorlar. “PSM Hediye Kartı”na yalnızca Zorlu PSM gişesinden ulaşılabiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...