Zeynep Tosun'dan Atasun Optik çalışanlarına özel danışmanlık

Atasun Optik, ünlü moda tasarımcısı Zeynep Tosun ile gerçekleştirdiği iş birliği ile çalışanlarının yetkinlik gelişimini desteklemeye devam ediyor.

Zeynep Tosun'dan Atasun Optik çalışanlarına özel danışmanlık
23 Kasım 2021 - 19:11
Güler yüzlü ve deneyimli ekibiyle, dünyaca ünlü markaların güneş gözlüklerini tüketicileri ile buluşturan Atasun Optik, çalışanlarının yetkinliklerini geliştirmek üzere Türkiye’nin en önemli moda tasarımcılarından biri olan Zeynep Tosun ile iş birliğine imza attı. Proje kapsamında Zeynep Tosun, tüm Atasun Optik çalışanlarına moda ve stil konularındaki uzmanlığı ile danışmanlık verdi. 

En değerli kaynağının çalışanları olduğu inancı ile hareket eden Atasun Optik, ünlü moda tasarımcısı Zeynep Tosun ile gerçekleştirdiği iş birliği ile çalışanlarının yetkinlik gelişimini desteklemeye devam ediyor.
 
İş birliği kapsamında Atasun Optik’in tüm çalışanları, Zeynep Tosun’dan bu yılın moda trendleri, farklı kombinler için en uygun güneş gözlükleri ve moda ile ilgili pek çok başlığı içeren özel bir stil danışmanlığı aldı. Klasik, romantik, sportif, minimal ve iddialı gibi farklı stillerin tamamlayıcısı güneş gözlüklerine dair Zeynep Tosun’dan kapsamlı bir danışmanlık alan Atasun Optik çalışanları, moda konusundaki vizyonlarını pekiştirdi. 
 
Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın, Zeynep Tosun ile gerçekleştirdikleri iş birliğine dair şu değerlendirmede bulundu: “Atasun Optik olarak çalışanlarımızın her zaman yanında yer alıyor ve onların mesleki, kariyer ve yetkinlik gelişimini gerçekleştirdiğimiz pek çok farklı proje ile destekliyoruz. Global sahnede kendine önemli bir yer edinmiş moda tasarımcılarından biri olan Zeynep Tosun ile iş birliğimiz hem çalışanlarımızın gelişimine verdiğimiz değere hem de bir moda markası olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza çok güzel bir örnek oldu.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...