Yüzlerce mavi balon mavi gökyüzüyle buluştu

Antalya Büyükşehir’den 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde anlamlı etkinlik...

Yüzlerce mavi balon mavi gökyüzüyle buluştu
02 Nisan 2021 - 19:18
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Engelsiz Kafe’de farkındalık etkinliği düzenledi. Etkinlikte otizme dikkat çekmek için katılımcılar tarafından yüzlerce mavi balon gökyüzüne bırakıldı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü nedeniyle anlamlı bir etkinlik düzenledi. Pandemi önlemleri kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Balık, Başkan Danışmanı Önder Bilgin, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Güven Ulutekin, Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Songül Zengin, Özel Gereksinimli Bireyler Destekleme Derneği Başkanı Mustafa Kılınç, Özel Büyükşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, Antalya’da otizmli bireylere hizmet veren kurum temsilcileri ve kısıtlı sayıda otizmli bireyler katıldı. 

OTİZMİN FARKINDAYIZ
Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Balık, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in katılımcılara selamlarını ileterek; “Bugün otizmli kardeşlerimizin farkına varma onlar için farkındalık yaratma günü. Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar tarayarak tüm otizmli kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bizler otizmin farkındayız ve farkında olduğumuzu da Antalya’dan tüm Türkiye’ye duyurmak istiyoruz. İyi ki varsınız iyi ki birlikteyiz” diye konuştu. 

Sosyal mesafe kuralları gözetilerek gerçekleştirilen etkinlikte otizme dikkat çekmek için katılımcılar tarafından yüzlerce mavi balon gökyüzüne bırakıldı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"