Yolcu360, Efsane Bahar İndirimi ile bir rekora imza attı…

YOLCU360 EFSANE BAHAR İNDİRİMİ, 8 GÜNDE 40 MİLYON KİŞİYE ULAŞTI!

Yolcu360, Efsane Bahar İndirimi ile bir rekora imza attı…
01 Nisan 2021 - 13:05

Koşulsuz misafir memnuniyeti ile yüzlerce güvenilir firmayı tek bir platformda buluşturan ve araç kiralamayı birkaç tıkla mümkün kılan e-ticaret şirketi Yolcu360, Efsane Bahar İndirimi ile büyük bir başarıya imza attı. 19 – 26 Mart tarihleri arasında gerçekleşen kampanya süresince Yolcu360’ın internet sitesinde, 854 güne denk gelen zaman geçirildi. Efsane Bahar İndirimi ile iletişim sürecinde 40 milyon kişiye erişildi. Kampanya dönemi boyunca rezervasyon yapan misafirlerin yüzde 34’ü ilk defa Yolcu360’ın hizmetlerini deneyimlerken, ilk kez araç kiralayanların oranı ise yüzde 13 oldu. 

Araç kiralama platformu Yolcu360, baharın gelişini “Erken Planla, Yıl Boyu Tasarruf Et” temasıyla misafirleri ile birlikte kutladı. 

Hayata geçirdiği Efsane Bahar İndirimi kampanyası ile misafirlerine yüzde 65 indirimle araç kiralama imkanı sunan platform, 19 – 26 Mart arasında hem trafik hem de kampanya kullanımı anlamında toplamda 40 milyon kişiye ulaştı.

Söz konusu dönemde rezervasyon yapan misafirlerin yüzde 34’ü ise Yolcu360’ın misafir mutluluğu odaklı hizmetini ilk kez deneyimlemiş oldu.

“Başarımız sektörümüzü de olumlu etkileyecek”

Efsane Bahar İndirimi kampanyasının sonuçlarından duydukları memnuniyeti dile getiren Yolcu360 CEO’su Umut Yıldırım, kampanyalarının büyük bir başarıya ulaşmasının araç kiralama sektörü için de önemli bir katkı sunacağını ifade etti. Yıldırım, “Gururla belirtmek isterim ki Yolcu360 olarak iletişim sürecinde 40 milyon kişiye eriştiğimiz oldukça başarılı bir kampanyamızı sonlandırdık. Kampanyamızda vermiş olduğumuz kolay araç kiralama hizmetini ilk kez deneyimleyenlerin oranı yüzde 34 olurken, ilk defa araç kiralayanların oranı ise yüzde 13 oldu. Bu oranların 2021 boyunca da etkisini göstereceğini ve araç kiralama sektörünün de hacmine olumlu etki edeceğini düşünüyoruz” dedi.

“Sitemizde geçirilen toplam süre 854 gün oldu...”

Hayata geçirdikleri her yeni kampanya, uygulama ve etkinlikte, misafirlerinin beklenti ve isteklerini alanında uzman bir ekiple analiz ederek en uygun çözümleri sunduklarını anlatan Yıldırım, “Misafirlerimiz ile daima şeffaf iletişim kuran samimi bir markayız. Bugün yurt içinde 2 bin lokasyonda, 100 tedarikçi ve 100 bin araçlık bir ekosistem ile misafirlerimize hizmet veriyoruz. Efsane Bahar İndirimi kampanyamız ile baharın gelişi için misafirlerimize özel bir hediye vermek istedik. Yüzde 65 gibi oldukça avantajlı bir miktarda indirim sunduğumuz kampanyamız süresince, misafirlerimizin web sitemizde geçirdiği toplam süre 854 güne denk geliyor. Elde ettiğimiz sonuçlardan misafirlerimiz için de değer yaratan büyük bir işe imza attığımızı görüyoruz. Bu başarıda bize büyük destek veren tüm iş ortaklarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Rakamlarımız turizm sezonunun canlı geçeceğine işaret ediyor…”

“Erken Planla, Yıl Boyu Tasarruf Et” temasıyla yıl boyunca yapılacak rezervasyonlarda geçerli Efsane Bahar İndirimi kampanyasının sonuçları, misafirlerin yıl içindeki planlarına da ışık tutuyor. Kampanyaya katılan misafirlerinin kiralama dönemlerini değerlendiren Yolcu360 CEO’su Umut Yıldırım, rakamların yaz sezonuna işaret ettiğini dile getiriyor. Yıldırım, “Verileri değerlendirdiğimizde kampanyaya katılan misafirlerimizin yüzde 25’inin yaz sezonu için planlama yaparak, Haziran-Eylül dönemine yönelik rezervasyon gerçekleştirdiğini gördük. 124 farklı lokasyon için işlemler gerçekleştirilirken; bu lokasyonların 31’i havalimanları, 93’ü ise şehir merkezleri oldu. Bu sonuçlar 2021 turizm sezonunun canlı geçeceğine işaret ediyor” dedi.

4 yılda yüzde 10 bin 632 büyüme

Başarılarında “misafir mutluluk saplantısı” adını verdikleri vizyonlarının da önemli bir katkısı olduğuna değinen CEO Umut Yıldırım, “Efsane Bahar İndirimi kampanyasında elde ettiğimiz başarıda koşulsuz misafir memnuniyeti anlayışımız ve araç kiralama sektörüne güçlü bir teknolojik alt yapı sunan platform olmamız büyük önem taşıyor. Çünkü misafirlerimiz, yer ve zamandan bağımsız olarak, gerektiğinde misafir destek ekibinin de desteğini alarak binlerce marka ve model arasından kendilerine en uygun aracı birkaç tıkla 30 saniye gibi bir sürede kiralayabiliyorlar” dedi.

Teknolojiye yaptıkları yatırımların tüketicinin takdiri yanında önemli uluslararası kuruluşlar tarafından da ödüllendirildiğinin altını çizen Yıldırım, “Geçtiğimiz günlerde Deloitte’un inovasyon ve girişimcilik konusunda önde gelen teknoloji şirketlerini ödüllendirdiği Deloitte Technology Fast 50 2020 Programı’nda da büyük bir başarı kazandık. Son 4 yılda yüzde 10 bin 632’lik bir büyüme elde ederek, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi olduk” dedi.

Yolcu360 hakkında bilgi ve araç kiralama seçenekleri için www.yolcu360.com ve  www.yolcu360.com/blog adresleri ziyaret edilebilir, Yolcu360 mobil uygulaması indirilebilir ya da 0850 360 5 360 numaralı Yolcu360 Misafir Merkezi aranabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...