Yıldızların tercihi Hilton İstanbul Maslak

Dünyaca ünlü yıldızların İstanbul’da gerçekleştirdiği konser ve etkinliklerin resmi konaklama sponsoru olan Hilton İstanbul Maslak, hem yıldızların hem de sanatseverlerin adresi. Otel, 14 Şubat’ta sahne alacak Dany Brillant ve 13 Nisan’da konser verecek Ara Malikian’ı ağırlayarak, sanatı ve müziği desteklemeye devam ediyor.

Yıldızların tercihi Hilton İstanbul Maslak
13 Şubat 2019 - 23:24

Hilton İstanbul Maslak ve Piu Entertainment iş birliğiyle gerçekleşecek etkinlik takvimine bakıldığında sırada 14 Şubat tarihinde hareketli, retro tadında müziğin en güçlü seslerinden biri olan Fransız sanatçı Dany Brillant ve 13 Nisan tarihinde dünyanın en ünlü kemancılarından biri olan Ara Malikian konserleri var. Otele sadece birkaç kilometre mesafede bulunan Volkswagen Arena ve Zorlu PSM’de gerçekleşecek konserler için Hilton İstanbul Maslak özel konaklama paketleri de sunuyor.

Aşk şarkılarının sevilen yorumcusu Dany Brillant, farklı türlerden geniş müzik repertuarı ve aşkın en güzel dili olan Fransızca şarkılarıyla Sevgililer Günü’nde vereceği konserle herkesin kalbine hitap edecek.

Royal Garage turu kapsamında 13 Nisan’da konser verecek olan dünyaca ünlü kemancı Ara Malikian, kendi eserleri de dahil olmak üzere poptan rock müziğe birçok farklı türde parçalar çalarak dinleyicilerin beğenisini topluyor.

Yıl boyunca devam edecek olan bu iş birliği ile dünyaca ünlü konser ve sanat performanslarına yönelik seçilen kategoride özel paketler de satışa sunulacak. Biletix’ten satın alınabilecek özel paketlerde; (2 kişilik) bilet, konaklama ve açık büfe kahvaltı seçeneği gibi alternatiflersunulacak.

Konaklama paketi satın almayı tercih etmeyen sanatseverler ise Hilton İstanbul Maslak’ın sosyal medya sayfalarında yayınladığı özel indirim kodlarından yararlanarak, her kategoride indirimli bilet satın alabilecekler.

Sanata, sanatçılara ve sanatseverlere verdiği destekle de öne çıkan Hilton İstanbul Maslak, şimdiye kadar Garou, Yasmin Levy, Sarah Chang, Ute Lemper ve David Helfgott gibi dünyaca ünlü müzisyenlerin de ilk tercihi olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...