Yeşim Salkım yürekleri hoplattı!

Yaz konserlerine ara vermeden devam eden ünlü sanatçı Yeşim Salkım dün Bodrum Palmarina Agency sahnesinde adeta bir müzik ziyafeti yaşattı. Yılların sanatçısı Yeşim Salkım yaşına rağmen fiziği ve seksiliğiyle göz kamaştırdı

Yeşim Salkım yürekleri hoplattı!
07 Temmuz 2019 - 16:59

80'ler ve 90'lardan unutulmayan şarkıları seslendiren Yeşim Salkım'ı dinleyenler arasında Dilan Çıtak Tatlıses ve sevgilisi Levent Dörter de vardı.

Salkım'ın konuğu olarak sahneye çıkan ve  2 şarkı söyleyen Dilan Çıtak Tatlıses, inerken Salkım'a da iltifatta bulunmayı ihmal etmedi. Dilan Çıtak Tatlıses sahneden inerken Yeşim Salkım için de bir alkış istedi, sonrasında ise; ''2. defa sahneni paylaşıyorum, Yeşim Salkım'ın şarkılarıyla büyüdüm demeyeceğim zaten gencecik bir kadın'' derken, Yeşim Salkım ise; ''Büyüdün, kocaman oldun. Gerçekten o kadar kendi mücadelesini veren çok güçlü bir kız. Çok güzel şarkı söylüyor.'' ifadelerine yer verdi.

Yeşim Salkım, dün Bodrum Palmarina Agency sahnesinde  verdiği konser esnasında süper mini bir elbise ve taşlı ayakkabılar giydi. Sahne esnasında rüzgarında etkisiyle yukarıya doğru çıkan elbise, ünlü sanatçıya çok zor anlar yaşatırken Salkım sık sık eteğini tutmak zorunda kaldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?