Yeşilay İzmir Şubesinde Genel Kurul Yapıldı

Yeşilay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Salih Fulcun'un divan başkanlığında yapılan genel kurul, 2022 yılı etkinliklerinin katılımcılara tanıtılmasıyla başladı.

Yeşilay İzmir Şubesinde Genel Kurul Yapıldı
02 Şubat 2023 - 14:56

Yeşilay, İzmir’de Gülak’la devam

Türkiye Yeşilay Cemiyeti İzmir Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Şube Başkanlığına oy birliğiyle Necmettin Gülak tekrar seçildi. Yönetim kurulu etkin isimlerle güçlendi. Gülak, “Dijital bağımlılık dâhil insanımızı hayattan koparan bütün kötü alışkanlıklarla mücadeleye daha güçlü bir ekiple devam edeceğiz” dedi.

Yeşilay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Salih Fulcun'un divan başkanlığında yapılan genel kurul, 2022 yılı etkinliklerinin katılımcılara tanıtılmasıyla başladı. Sunumda yıl boyunca yapılan etkinliklerin sadece küçük bir bölümünün gösterildiğini kaydeden Yeşilay Ege Bölge Koordinatörü Salih Fulcun, “Gönüllülük esasına dayanan, manevi hazzı yüksek çalışmalarımızla sayısız insanın gönlüne girmek, hayatlarına olumlu katkıda bulunmak en büyük huzur kaynağımızdır. Ege bölgesinde özellikle üniversiteli gençlerimiz üzerindeki etkimiz hissedilir ölçülerde ilerliyor. Çağımızın yeni bağımlılıklarıyla mücadelede eğitim camiasının içinde olmayı önemsiyoruz. Yeni dönemde de aynı güç ve inançla çalışmaya devam edeceğiz. İzmir’deki Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) sayısını 3’e çıkaracağız. Yakında Narlıdere’de faaliyete geçecek YEDAM’la insanımıza daha kalıcı ve sonuç üreten hizmetler sunacağız.” dedi.

Hayatın her alanında etkin çalışmalar yapmak, sürdürülebilir sağlık anlayışını hâkim kılmak için ekip çalışmasının önemine değinen Yeşilay İzmir Şube Başkanı Necmettin Gülak, yıl boyunca her etkinlikte aynı hedefe birlik içinde çaba gösteren herkese teşekkür etti. “Aramızda spor, eğitim, işletme ve yönetim alanlarında becerileri yüksek nitelikli arkadaşlarımızla daha kalıcı hizmetler sunacağız” diyen Gülak, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yeşilay’ın temel felsefesi paralelinde insan onurunu, saygınlığını temel alan toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışıyoruz. Yönetim kurulunda görev alan her üyemizin fedakârlığı hedef kitleye çok iyi yansıdı. Yeni dönemde yeni arkadaşlarımızı da aramıza alarak gücümüze güç kattık. Destek veren her gönüllümüz aynı ölçüde kıymetlidir. Toplumda çağın dijital bağımlılığı dâhil sağlığı tehdit eden bütün kötü alışkanlıklarla mücadelede doğru stratejilerle ilerleyeceğiz. İçinde bulunduğumuz çağda üzerimize daha büyük görevler düştüğünü biliyoruz. Bunun için aramızda her meslek grubundan bilgi ve tecrübesine güvendiğimiz üyelerimizle yola çıktık. İlçe temsilciliklerimiz de oluşumunu tamamlayarak gücümüze güç katıyor. Yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Oy birliğiyle tekrar seçilen Necmettin Gülak başkanlığında yönetim kurulu şu üyelerden oluştu:
Hakan Şekerci (başkan vekili)
Filiz Ulusoy
Özkan Akar
Feyza Dereli
Ramazan Yıldız
Abdullah Büyükkutlu
Dilek Takımcı
Murat Gürkan Zora
Recep Ertan
Ahmet Önen
Ali Kayadibi
Faruk Eşlik
Halil Gökhan Sağlık
Muhammet Giray Kırım
Hakan Uzun

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...