Yeni sezonun en iddialı takımı: Sosyal Lig

Petrol Ofisi Sosyal Lig, 2020-2021 sezonunda da çok iddialı

Yeni sezonun en iddialı takımı: Sosyal Lig
17 Eylül 2020 - 09:53

Türkiye’nin 1 numaralı fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, 2020-2021 sezonunda da çok iddialı. Sporseverlerin futbol tutkusu ve bilgisinin ödüllendirildiği Petrol Ofisi Sosyal Lig, ligin heyecanını ve keyfini dijital platforma taşıyor. Çetin bir rekabete sahne olan 2019-2020 sezonunun ardından Sosyal Lig, yeni sezona da sürpriz yeniliklerle hazırlandı.

Zorlu rekabete sahne olan Petrol Ofisi Sosyal Lig’de geçtiğimiz sezonda şampiyonluk yarışı son haftalara kadar taşınmıştı. Sosyal Lig, yeni sezonda da oyuncularına cazip fırsatlar sunan yenilikleri ile daha büyük futbol heyecana ve daha çetin bir rekabete sahne olacak. Kulüpler Birliği ile de iş birliğine imza attığı 2019-2020 sezonunda toplam 2 milyon kullanıcıya ulaşan Sosyal Lig’in, yeni sezonda 3 milyon oyuncu hedefi ile kendi rekorunu daha yükseğe taşıması bekleniyor.

1 KIA Stonic otomobil, 42 adet Samsung A71 akıllı telefon, 126 adet Quantum kol saati, 1.000.000 TL değerinde akaryakıt
Oynaması kolay ve tamamen ücretsiz olan Sosyal Lig’de, kullanıcıları hem oyunda hem de ödüllerde birbirinden cazip yenilikler bekliyor. Sezon şampiyonunun KIA Stonic araç kazanacağı Sosyal Lig’de her haftanın liderine Samsung A71 cep telefonu ve ilk 100 kişiye 250’şer TL değerinde yakıt veriliyor. Ayrıca uygulamaya her gün giriş yapan ve futbol bilgisini konuşturarak birbirinden eğlenceli soruları yanıtlayan oyunculara her hafta çekiliş ile 3 adet Quantum kol saati hediye ediliyor.

Yeniliklerle, ek transfer bütçesi ve yeni ödüller kazanma şansı
Futbolseverlerin içindeki teknik direktörü ortaya çıkartan Sosyal Lig’de oyuncular, her hafta 75 milyon Euro’luk transfer bütçeleri ile 2020-2021 sezonunda Süper Lig’de yer alan 21 futbol kulübünün kadrolarında yer alan futbolcular arasından kendi takımlarını oluşturuyorlar. Oyuncular, kurdukları takımda yer alan futbolcuların, Süper Lig’deki gerçek performansları ile puanları topluyorlar. Oyun içindeki başarılarının yanı sıra Positive Card ile 20 milyon Euro’ya kadar ek transfer bütçesi yaratabilen kullanıcıları, şimdi bu alanda da ekstra fırsatlar bekliyor.

Günlük Quiz özelliği ile uygulamaya her gün giriş yapan kullanıcılar, hem futbol bilgilerini sınayacak hem de 7 milyon Euro ek transfer bütçesi ve her hafta dağıtılacak olan 3 adet Quantum saatten birini kazanmak için 14 çekiliş hakkı şansına sahip olacaklar.

Taraftar Ligi’nde, tuttuğun takımın taraftarıyla birlikte yarış
Kullanıcıların kendi liglerini kurarak çifte heyecan yaşayabildikleri Petrol Ofisi Sosyal Lig’deki bir başka yenilik ise Taraftar Ligi. Sosyal Lig içinde 21 kulüp için oluşturulan tribünlerde kullanıcılar, tuttukları takımın taraftarları ile birlikte yarışma şansı elde edecekler. Sezon boyunca Taraftar Ligi’nde haftalık klasmanlarda ilk 3’e giren tribündeki tüm kullanıcılar, oyun içi ek transfer bütçesiyle ödüllendirilecekler.

Futbol Kâhini ile 7,5 milyon Euro ve genel klasmanda +5 puan
Sosyal Lig’deki yeniliklerden ‘Futbol Kâhini’ ile de kullanıcılar, her hafta 21 kulüp arasında oynanacak 10 maç için hangi takımın en yüksek Sosyal Lig puanı alacağına dair tahminde bulunacaklar. Doğru tahmini yapanlar ise her hafta 7.5 milyon Euro’ya kadar transfer bütçesi ve genel klasman puanına +5 puan etki eden ‘Ahtapot Paul’ rozetine hak kazanacaklar.

2019-2020 sezonunun Sosyal Lig şampiyonu ‘McDüzcan’ olmuştu
Kulüpler Birliği anlaşması ile Süper Lig’de yer alan futbolcuların kulüp formaları ile yer aldığı Petrol Ofisi Sosyal Lig’de, çekişmeli geçen 2019-2020 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Mahmut Düzcan (McDüzcan), büyük ödül KIA Stonic’in sahibi olmuştu. Toplam 34 adet Samsung Galaxy S10 ve 1 milyon TL değerinde yakıt ödülü dağıtılan Sosyal Lig’in geçtiğimiz sezonunda, Devler Ligi’nde en yüksek puanı alan Sosyal Lig yazarı Ceyla Büyükuzun ile Devler Ligi çekilişinde kazanan kullanıcılar Süleyman Ay (suleyman2100) ve Ferhat Tayfur (Npy11ader) ise 15.000’er TL değerinde seyahat çeki kazanmışlardı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"