Yeni Başkan'dan Atatürk vurgusu

Necat Karataş'tan görevi devralan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den ilk açıklama geldi. Kararlı ve net konuşan Başkan Veysel Şahin: “Tatil Bitti. Öğretmen belli, müfredat belli.Bize düşen de sadece sınava çok iyi hazırlanmaktır” dedi.

Yeni Başkan'dan Atatürk vurgusu
22 Eylül 2018 - 14:15

MHP İzmir İl Başkanlığı binasında düzenlenen törenle görevi devralan Veysel Şahin, ilk iş olarak il yönetim kurulu üyeleriyle ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. İlçe başkanlarından teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alan ve beklentileri dinleyen Şahin, tüm ilçe teşkilatlarını yerinde ziyaret edeceğini belirtti. 

İlçe başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Şahin, “Güçlü teşkilatlarla yola çıktığımı zaten biliyorum. Hepinizi çok yakından tanıyor, imkânsızlık ve yoklukları nasıl yendiğinizi biliyorum. Şimdi önümüzde yenmemiz gereken başka zorluklar da var. Yerel Seçimlerin tüm yükünü birlikte omuzlayacağız. Bu yolda hiçbir dava arkadaşımdan vaz geçememem. Birliğimizden doğan kuvvetle her türlü zorluğu aşacağız. Şimdi yola koyulma vaktimiz geldi. Tatil bitti. Öğretmen belli, müfredat belli… Bize düşen de sadece sınava çok iyi hazırlanmaktır” dedi. 

Atatürk Değerleri

Daha sonra il yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştiren Veysel Şahin, yeni dönemde nasıl bir çalışma metodu izleyeceklerini anlattı.

"Bugüne kadar birlikte taşıdığımız yükü artık hedefe ulaştırmamızın vakti geldi" ifadesini kullanan Şahin, şunları söyledi: " Yerel seçimlerde liderimiz ve genel merkezimizin bizlere vereceği görevleri hep birlikte en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Teşkilat birikimlerinize ve Türk Milliyetçiliği tavrınıza güveniyorum. Yeni dönemde siyasetin merkezi olan 'insan ve insani' değerleri esas alacağız. Bu konuda da İzmir’de yaşayan ve yaşatılan Atatürk’ün değerleri zaten bizim siyasi ve fikri olarak hareket noktamızdır” 

Veysel Şahin kimdir?

MHP İzmir İl Balkanımız Sayın Veysel Şahin 1961 yılında Çorum’un Sungurlu İlçesinde doğdu.
İzmir’deki MHP ve Ülkü Ocakları içerisinde önemli isimlerden biri olan Şahin sırasıyla;

1987-1992     Yılları arasında Milliyetçi Çalışma Partisi Karşıyaka Kurucu Üyeliği
1992         Yılında MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı ve 
1992- 1996      Karşıyaka Ülkü Ocakları Kurucu Başkanlığı
1996         Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı
2000         Yılından Buyana da İl Başkan Yardımcılığı ve İl Başkan Vekilliği görevlerini yapmıştır.
2007         Yılında da Partisinden İzmir Milletvekili adayı olan İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin Hayriye 
Şahin Hanımefendi ile evli ve dört çocuk babasıdır.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...