SERBEST KÜRSÜ

SERBEST KÜRSÜ

Sizden gelenler...

Özlenen Fenerbahçe

29 Haziran 2018 - 17:14

Ülkemizin önde gelen spor kulüplerinden Fenerbahçe, geçtiğimiz dönemde ekonomik ve sportif olarak gün geçtikçe eriyordu. Taraftarlar ömürlerini verdikleri tribünlerden uzaklaştırılmış, camiaya mutsuzluk ve umutsuzluk hakim olmuştu. Bunun önüne geçmek için elimizdeki tek fırsat 2018 Genel Kurulu’ydu.

Ömrünü karşılıksız olarak Fenerbahçe’ye adamış bizler, Sayın Ali Koç’un adaylığını Başkanlık ile taçlandırmanın yolunun her Fenerbahçeli’nin elini taşın altına koymasıyla mümkün olacağını düşünerek Kasım 2017’de “Özlenen Fenerbahçe İçin” sloganıyla çalışmalara başladık.

Geniş katılımlı birkaç toplantının ardından Ocak ayı başında 22 kişiden oluşan bir icra kurulu kurarak çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. 18 Ocak tarihinde Wyndham Kalamış Hotel’de bir toplantı organize ederek Başkan Adayımız Sayın Ali Koç’un 1500 kişilik üye ve temsilci üye ile buluşmasını sağladık.

Bu buluşma, tüm Türkiye’de Fenerbahçelileri harekete geçiren fitilin ateşlendiği toplantı oldu. O günden sonra seçim günleri de dahil olmak üzere Fenerbahçe’ye güneş doğması için elimizden gelen gayreti gösterdik.

Sayın Ali Koç’un Başkanlı Seçimi’ni kazanmasıyla birlikte biz de Özlenen Fenerbahçe olarak faaliyetlerimizi sona erdirdik. 30 Haziran itibariyle seçim ofisimizi kapatarak ait olduğumuz yere, yani tribünlere dönüyoruz. Süreç boyunca bizimle birlikte yürüyen, bizlere destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Fenerbahçemizi koşulsuz desteklemeye devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

‘Özlenen Fenerbahçe’ için Çalışan Kongre Üyeleri ve Taraftarları

YORUMLAR

  • 0 Yorum