SERBEST KÜRSÜ

SERBEST KÜRSÜ

Sizden gelenler...

Neştersiz Değişimin Adresi "Imperial" Artık İzmir'de!

10 Ekim 2018 - 12:44

Uzman diyetisyen Özlem Posbaşoğlu tarafından Nişantaşı’nda kurulan Imperial, sağlıklı ve kaliteli yaşamak isteyenlerin, formuna ve kendine özen gösterenlerin favori adresi olarak öne çıkıyor.

Uzun yıllar yurt dışında yaşamış ve estetik alanında birçok çalışmaya imza atmış olan uzman diyetisyen Özlem Posbaşoğlu ve ekibi tarafından uygulanan Imperial hizmetleri, artık İzmirlilerle buluşuyor.

Uzun yıllar yurt dışında yaşayan ve estetik alanında birçok başarılı çalışmaya imza atan uzman Özlem Posbaşoğlu, Nişantaşı’nda kurduğu ve güzellik dünyasına çarpıcı bakış açıları kazandıran merkezi Imperial’i şimdi de İzmirlilerle buluşturuyor.

Imperial hizmetleri arasında bulunan, -60 derece soğuk ile kalıcı olarak, ağrısız, neştersiz ve acısız, kısa sürede etkisini gösteren Arctik, dünyanın en yeni nesil ve en popüler zayıflama tekniği olarak tanınıyor.

Dünyaca ünlü yıldızların forma girmek ve fazlalıklarından kurtulmak için tercih ettiği Arctik, Türkiye’de sadece Imperial’de bulunuyor.

Bağımlılık sorunları için de çözümler sunan Imperial, insan sağlığını olumsuz etkileyen sigara bağımlılığının dünyadaki en kesin tedavisi olarak görülen Format’ı uyguluyor.

Bu yöntem sadece sigara ile sınırlı kalmıyor, bağımlılığa neden olan tüm yiyecek ve içecekler konusunda etkisini kalıcı olarak gösteriyor.

Çikolata, hamur işi, börek, gazlı içecekler, tuz, şeker, çay, kahve, tatlı gibi gıda bağımlılıklarını tamamen ortadan kaldıran Format danışanlarının beslenme alışkanlıklarını yeniden düzenliyor, kilo verilmesine de destek oluyor.

Mevsim değişimleri, uzun yolculuklar, coğrafi koşullar, dönemsel etkiler, stres gibi faktörlerle yaşanan ödem ve şişkinlik problemleri için Imperial’in sunduğu Lenf terapi, vücuttaki rahatsızlıkların, bölgesel şişkinlerin kısa zamanda gideriyor, bedensel ve zihinsel rahatlama sağlıyor.

Imperial hizmetlerinin en yenisi %100 doğal içeriklerle özel bir formüle sahip olan Cryo Premier ise vücuttaki ödemlerin kolaylıkla ve doğal yollarla atılmasını sağladığı gibi, verilmesi en zor kilolardan hızla kurtulmaya, bölgesel fazlalıkların estetik bir şekilde forma girmesine yardımcı oluyor.

Sağlıklı ve kaliteli yaşamak isteyenlere, güler yüzlü ve konusunda uzman ekibiyle, etkili ve kalıcı yöntemler sunan, açıldığı günden beri başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Imperial, şimdi de İzmirli danışanlarının hayatına ayrıcalıklar katıyor.

Uzman diyetisyen Özlem Posbaşoğlu kimdir? 

Strazburg’da doğan uzman diyetisyen Özlem Posbaşoğlu, Strasbourg Université Louis Pasteur École Privée E.P.C.M’den mezun oldu. Kasım 2005 yılında ” L’Expertise Corporelle ” markasının patentini alan uzman diyetisyen Özlem Posbaşoğlu, bu isimle açtığı ilk kliniğini Strazburg’da kurdu. 2007 yılında Strazburg’un Vendenheim bölgesinde 2. kliniğini açtı. Colmar şehrinde ”L’Expertise Corporelle”in ilk franchise şubesi açıldı. 3. klinik 2009 yılında Lüksemburg’da, 4.’sü ise 2011 senesinde Strazburg Selestat’da açıldı. 2012’de Strazburg’un Orangerie bölgesinde VIP bir merkez kurarak danışmanlık hizmeti vermeye devam etti. Fransa’daki klinik çalışmaları boyunca aynı zamanda da beslenme, diyet, zayıflama ve estetik konularında eğitimler, seminerler verdi. 12 yıldır sağlıklı zayıflama, kilo verme ve bölgesel zayıflama alanlarında hizmet veren, bu konuda yurt içi ve yurt dışında çeşitli ödüller alan uzman diyetisyen Özlem Posbaşoğlu 2014 yılında eğitim vermek üzere geldiği Türkiye’ye yerleşerek ve çok özel tekniklerin yer aldığı Imperial L’Expertise Corporelle’i Nişantaşı’nda açtı. ”Sağlıklı beslenme bir yaşam biçimi haline gelmedikçe kalıcı bir zayıflamadan bahsedilemez” fikrinden yola çıkan uzman diyetisyen Özlem Posbaşoğlu, Cyro 21, Format ve Lenf uygulamalarıyla Imperial danışanlarına en etkili ve kalıcı hizmetleri sunuyor.

2003 - Strazburg Université Louis Pasteur École Privée E.P.C.M – Diyetisyenlik Mezunu

2005 - Gloriosa L’Expertise Corporelle - Fransa Strazburg’da ilk merkezi kurarak danışanlarına sağlıklı zayıflama konusunda hizmet vermeye başladı.

2007 - Strazburg Vendenheim’da ikinci uygulama merkezi açıldı.

2009 - Lüksemburg’da 3. merkez açıldı.

2011 - Strazburg Selestat semtinde 4. merkez açıldı

2012 - Strazburg Orangerie semtinde Vip danışanlara özel merkez açıldı

YORUMLAR

  • 0 Yorum