SERBEST KÜRSÜ

SERBEST KÜRSÜ

Sizden gelenler...

Carême sizi çağırıyor!

07 Aralık 2018 - 21:56

Carême Restaurant sizi lezzet şölenine davet ediyor.

Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinde bulunan Carême Restaurant, lezzet severlerin kopamadığı adres olmaya devam ediyor. 

Değişen müşteri beklentilerini karşılamak adına Carême Restaurant, şehir merkezinde kolay ulaşılabilir konumu, dünya mutfağına hakim geniş menüsü ve kusursuz hizmet anlayışıyla misafirlerine üst düzey konfor yaşatmaya devam ediyor. 

Carême Restaurant, Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin yanı sıra Türk mutfağına eklediği yeni lezzetleriyle de misafirlerini karşılıyor.

Menüsünde kansas, domates ve soğan gibi çorba çeşitleri olan Carême, steak menülerini de daha da zenginleştirerek gençlerin de uğrak noktası oluyor.

Mutfağına yeni bir fırın alarak İtalyan el açması pizzalara da imza atan Carême Restaurant, manda sütünden yapılan sütlaçla menüsünü taçlandırarak, misafirlerinin öğle ve akşam yemeklerini büyük bir keyfe dönüştürüyor.

Misafirlerine görsel bir şölen yaşatan Carême Restaurant, şehrin en merkezi yerinde, muhteşem manzarası, şık dekorasyonu ve direkt metro bağlantısıyla misafirlerine sınırsız konfor yaşatıyor.

Carême Restaurant, Türk ve Dünya mutfaklarına ait özel yemekleri lezzet tutkunlarının beğenisine sunarak özel anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum