SERBEST KÜRSÜ

SERBEST KÜRSÜ

Sizden gelenler...

24 Haziran, Türkiye'nin Geleceğine Yapılan Başarılı Bir Siyasi Yatırımdır…

25 Haziran 2018 - 17:09

Türkiye, uzun süredir beklediği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk seçimini 24.06.2018 tarihinde %87 gibi tarihi bir katılım oranıyla gerçekleştirdi.

Sonuçlara göre 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri ile halkımız, güçlü bir Türkiye için seçimini yapmış ve 16 yıllık siyasi tecrübenin yanında olmuştur.

24 Haziran dönemini ekonomik yatırıma destek sağlayacak bir siyasi yatırım olarak değerlendiriyoruz.

Seçim sonrası oluşacak güven ortamı şüphesiz dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olan Türkiye ekonomisini hızla; sürdürülebilir, daha güçlü ve dünyaya yön veren bir ekonomiye dönüştürecektir.

Küresel rekabet gücümüzün arttırılmasına yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.

Bu doğrultuda ihracat hacmimizin artmasına destek olacak doğru kaynak kullanımı, UR-GE vb. destekler, Turquality benzeri projeler, inovatif üretimi ve yatırımları destekleyen devlet teşvikleri, sektörlerimiz için önem taşımaktadır.

Ülkemiz ve küresel olarak bölgemiz, aynı zamanda AB, BM gibi tüm uluslararası örgütlerdeki kararlı tutumumuz için hayırlı olacak bu yeni dönemde, ev tekstili sektörü olarak teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak çalışmalarla üretim ve istihdam oranının arttırılması yönündeki faaliyetlerimiz hızını kesmeden, geçmiş hükümet dönemlerinde olduğu gibi yine devam edecektir.

TETSİAD olarak, güçlü Türkiye ve daha iyi bir gelecek için çıkılan siyasi yolculukta, halkımızın yeni dönemde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk lideri olarak görev verdiği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, çalışma arkadaşlarını ve TBMM’de halkımızın iradesini temsil edecek tüm milletvekillerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Ali Sami AYDIN
Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum