SERBEST KÜRSÜ

SERBEST KÜRSÜ

Sizden gelenler...

2018-2019 Mobilya Trendleri

09 Ağustos 2018 - 10:48

Sonbahar yaklaşırken mobilyalarında 2018-2019 trendlerini yakalamak isteyenler...

Doğal olandan yanaysanız mobilyalarınızı da bu akıma uydurabilirsiniz. Doğal ahşap mobilyalara, banklara, masalara, sandalyelere, yatak başlarına evinizde yer açın.

Doğal olanlarla birlikte dramatik renkler de ön planda olacak. Özellikle indigo mavisi renginde kadife kaplı bir kanepe salonunuza çok yakışabilir. Çok büyük bir değişiklik yapmak istemiyorsanız tek bir berjeri ya da pufu bu muhteşem renkten kadife bir kumaşla da kaplatabilirsiniz. Sakinleştiren bir renk olan mavi neredeyse her renkle uyum sağlayacaktır.

Ahşapla metalin karışımı bu sezonda da dikkat çekenlerden. Mat siyah çelik sandalye ya da masa ayakları bu yıl çokça görülecek.

Perde askılarında bolca bakır, bronz tonları görebiliriz. Bu tonlar salon ve odalarla da sınırlı kalmıyor, mutfak armatürlerine bile yansıyor. Sadece mutfağınızı yenilemeyi düşünüyorsanız bakır, bronz musluklar, perde askıları ile işe başlayabilirsiniz.

Büyük tek bir mobilyanın bulunduğu bir alanda sezonun trendi floral, büyük desenli duvar kağıtlarını tek bir duvarda kullanmayı düşünebilirsiniz, bir odanızın perdesini büyük yapraklı bir desenden seçebilirsiniz. Sadece bu detaylar bile evinizi birden trend bir mekan haline getirecektir.

Unutmayın; bu sezonun renkleri indigo mavisi, zümrüt yeşili, antrasit gri, hardal sarısı. Mobilya alırken, özellikle de kanepelerinizi, perdelerinizi yenilerken bu renklerden faydalanabilirsiniz.

Hangi mobilyayı seçerseniz seçin, fonksiyonel, kullanışlı ve rahat olmasına dikkat edin.

 Mimar Figen Erdağ Demirtaş 

YORUMLAR

  • 0 Yorum