Yaza ve gelinlere özel makyaj önerileri

Güven Sağlık Grubu tarafından düzenlenen Bahar Festivali kapsamında makyaj trendleri Sinosha sponsorluğunda konuşuldu. Yaza damga vuracak gelin makyaj önerilerinin anlatıldığı konuşmada gelinlere özel tüyolar verildi.

Yaza ve gelinlere özel makyaj önerileri
02 Mayıs 2019 - 12:46

Sinosha, Güven Çayyolu Sağlıklı Yaşam Kampüsü’nde düzenlenen Bahar Festivali’nin kozmetik dalında sponsoru oldu. Fransa’da üretilen ve ürün gamı ile ilgi çeken markanın yüzü başarılı oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç ve makyaj sanatçısı Memet Can Ağım 2019 makyaj trendlerini anlatarak, canlı uygulama ile doğru makyaj tekniklerini gösterdi. Küçük gözleri daha iri göstermek için yapılan uygulamaları aktaran Ağım, kontur teknikleri hakkında da bilgi verdi. Yüzü, burnu incelten ve elmacık kemiğini belirginleştiren uygulamalar üzerinde de duran makyaj sanatçısı “Yanağın en alt kısmında hat çıkarmak amacıyla yüzümüzü daha ince göstermemiz mümkün. Bu uygulamalar esnasında cilt tonlamasına uygun kontur çalışması uygulamak gerekiyor” dedi. Gelinlerin en özel anlarında dikkat etmesi gereken noktaları da kaydeden Ağım “Yapılan ıslak makyaj uygulamaları kalıcılık noktasında gelinleri sıkıntıya sokabilir. Olabildiğince kalıcılık ve doğallıktan yana olunmalıdır” önerisinde bulundu.

Gözü büyük gösterme tüyoları

“Küçük göz irileştirmek için kesinlikle göz içine uygulama yapılmaması lazım” ifadelerini kullanan Can Ağım “Yapılacaksa da açık renk ama kesinlikle beyaz uygulama yapılmamalı, ten rengi uygulamalar kullanılmalı. İri gözlerde daha smoke makyaj üzerinde gidilmeli. Göz üstünü ne kadar aydınlatırsanız o kadar aydınlanır” diyerek dikkat edilmesi gereken püf noktaları paylaştı. Mat rujda en büyük sıkıntının kalıcılık olduğunu söyleyen Can Ağım, lip glossların günlük kullanım için daha uygun olduğunun altını çizdi. Gözaltı uygulamalarında en çok yapılan hataları da aktaran makyaj sanatçısı “Türk kadınlarının yaptığı en büyük hata sarı alt tonlu ürün kullanmak. Pembe alt tonlu ürünler gözaltına uygulandığında daha güzel ve natürel duruyor. Beyaz uygulamalar zıt renk olduğu için uygun olmuyor. Gün sonunda renkler griye dönüyor”

Amerika, Orta Asya Ülkeleri, Rusya ve Avrupa ülkelerinde faaliyet göstermek için tasarlanan Sinosha’nın ürün gamını yakından takip etmek için; https://www.sinosha.com/adresini inceleyebilir, sinoshabeauty Instagram hesabını takip edebilirsiniz…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...