'Yaz Sezonunun Simgesi' Eda Taşpınar'ın bronz vücudu oldu

KizlarSoruyor tarafından düzenlenen, binlerce kişinin katıldığı ankete göre: ‘Yaz Sezonunun Simgesi’ Eda Taşpınar’ın bronz vücudu oldu. KizlarSoruyor’un hazırladığı ‘Yaz Sezonunun Simgesi’ anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu Eda Taşpınar’ın bronz vücudu alarak anketin birincisi oldu.

'Yaz Sezonunun Simgesi' Eda Taşpınar'ın bronz vücudu oldu
29 Haziran 2018 - 16:13

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor, yaz sezonu için hazırladığı güncel anketlerine bir yenisini daha ekledi. Anket ile üyelere ‘Bunu görmediğim, duymadığım yaza ben yaz demem dediğin şey ne?’ sorusu soruldu.

Ankette Eda Taşpınar'ın aşırı bronz vücudunu görmeden yaz geçmiyor diyenler öne çıktı ve Eda Taşpınar bronzluğu yüzde 40 oy alarak birinci oldu. Yazın bir diğer simgelerinden Demet Akalın’ın atarlı giderli şarkıları ise yüzde 27 oy alarak ikinci oldu. Her yazın klasiği ‘Bodrum mu Çeşme mi, yoksa ikisi de değil Mykonos mu?’ seçeneği ise yüzde 23 oyla Demet Akalın’ı takip etti. Yeni albümü için yine kilo veren Sibel Can ise yüzde 10 oy alarak dördüncü oldu.

Ankette kız erkek dağılımında farklı bir sonuç çıktı. Kızların yüzde 38'i yazın olmazsa olmazına Demet Akalın şarkılarını seçerken erkeklerin yüzde 50'si Eda Taşpınar bronzluğunu seçti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...