"Yaş aldıkça kıymete bindik, gençliğimizde yüzümüze bakan yoktu"

HAKAN ALTUN'DAN ÇARPICI İTİRAF: '' YAŞ ALDIKÇA KIYMETE BİNDİK, GENÇLİĞİMİZDE YÜZÜMÜZE BAKAN YOKTU. ''

"Yaş aldıkça kıymete bindik, gençliğimizde yüzümüze bakan yoktu"
25 Ağustos 2018 - 11:45

Arabesk müziğin güçlü sesi Hakan Altun, Kurban Bayramının oğlu Azka Yaz Konserleri'nde Azka Otel'de sahne aldı.

Meğer Telefonun Başında Çaresiz Bekleyen Tek Ben Değilmişim…

Konser öncesi röportajında muhabirlerin “Bayramda hiç tatil yaptınız mı?” Sorusu üzerine Hakan Altun “Öncelikle İslam aleminin ve Türk halkının Kurban Bayramı. Canı gönülden kutluyorum. Hayatım tertemiz ne bayramda ne de yılbaşında tatil yapmadım. Kendi işimiz gereği olmamız gerekiyor. ”Sözlerini söyledi. Gazetecilerin “Neden Hakan Altun bu kadar tercih ediliyor? İçeride muhteşem bir kalabalık var. ”Sözleri üzerine Hakan Altun“ Yaşlılık günlerime denk geldi, gençliğimizde çok tercih edilmiyordum. N tane yüzümüze bakan yok. Yirmi sene oldu, yaş aldıkça kıymete bindik. Çok mutluyum diye insanlarla hep bir ağızdan şarkıları beraber oluyoruz. Onun zaman söylüyorum dekor kendi sözümü yazmasaydım, kendi müziğimi yapmasaydım, mümkün değil bu işi yapmazdım. Bir de bir şey var telefonun başında bir tek ben çaresiz beklemiyormuşum.

Sevilen şarkısı "Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum" şarkısı ile hayranlarını selamlayan Hakan Altun, şarkısının ardından Azka Otel misafirlerine iyi bayramlar dileklerini iletti.

Konserinde Azka Otel’i tıklım tıklım dolduran Hakan Altun, kendisini izlemeye gelen misafirler söylediği şarkılarla göz doldurdu. Altun’u dinlemeye gelen ünlü isimler arasında Özlem Yıldız, Ozan Şer, Candan Topdemir ve Mustafa Arıcı da vardı.

Bir Şarkıda Kendisi İçin…

Konserinin bitmesine yakın Hakan Altun “Cengiz Kurtoğlu benim için yaşayan efsanedir, eminim herkes için de öyledir. Değerli abim ile çıkardığımız “Usta-Çırak” albümünden bir şarkı söyleyeceğim. Yıllar önce gençlik yıllarında yazmış olduğum bir şarkıydı. Yaşlılık dönemlerimde söylemeyi nasip etti yaradan. Bütün şarkıları gece boyunca sizin için söyledim ama müsaade ederseniz bu şarkıyı bu gece kendim için söylemek istiyorum.” Diyerek “Yorgun Yıllarım” şarkısını seslendirdi.

Kırk Bir Kere Maşallah…

Öte yandan yeni yaşını Hakan Altun’un Azka Otel’deki sahnesinde yakın dostlarıyla birlikte kutlayan Özlem Yıldız, kendisi için hazırlanan sürpriz pastadaki mumları üfledi. Hakan Altun’un da sahneden doğum günü şarkısı hediye ettiği Yıldız, kırk bir yaşına yakın dostları ile birlikte girerken yıllara meydan okuyan güzelliği ile de ‘’kırk bir kere maşallah’’ dedirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...