Yanan Bölgelere Su Takviyesi Devam Ediyor

Marmaris ilçesi ve ilçemizdeki Muratlar, Kozağaç, İkizce, Bayır Yumaklı, Düzeyn, Şenyayla ve Sungur bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarına karşı...

Yanan Bölgelere Su Takviyesi Devam Ediyor
13 Ağustos 2021 - 19:57
Marmaris ilçesi ve ilçemizdeki Muratlar, Kozağaç, İkizce, Bayır Yumaklı, Düzeyn, Şenyayla ve Sungur bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarına karşı acil durum ekipleriyle 7/24 müdahalede bulunan Menteşe Belediyesi, yanan sahalara su takviyesinde bulunmaya devam ediyor.

Menteşe Belediyesi, Menteşe sınırları içinde 10 bin hektarın üzerinde alanın yandığı orman yangınlara karşı bazı bölgelerde su tankerleriyle direk, bazı bölgelerde ise orman ve itfaiye arazözlerine su takviyesinde bulunarak müdahalelerde bulunuyor. 

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Marmaris ilçesi ve ilçemizdeki Muratlar, Kozağaç, İkizce, Bayır Yumaklı, Düzeyn, Şenyayla ve Sungur bölgesindeki yangınlarda soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Ekiplerimiz bu süreçte yanan sahalarda çalışmalarını sürdürüyor. Orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin imkânlarımız dâhilinde ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu süreçte kontrol altına alınan ve soğutma çalışmalarının devam ettiği bölgelere şu ana kadar 3 sulama tankerimizle toplam 4 bin 300 ton su takviyesinde bulunduk. 1 sulama tankerimiz şuan Şenyayla bölgesinde takviyeye devam ediyor. 15 bin futbol sahası büyüklüğünde alanın yandığı bölgede, bazı yerlerde direk müdahale bazı yerlerde orman ve itfaiye arazözlerine takviye yaparak desteğimizi sürdürüyoruz.  Bölgemizdeki orman yangınları söndürülüp, kontrol altına alınsa da Menteşe Belediyesi olarak tüm birimlerimizle hazır durumdayız. Umarım böyle bir felaketi bir daha yaşamayız.” dedi.  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"