Yalıkavak Marina'da 2019 sezonu hızlı başladı

65 Metre Boyundaki Muhteşem Motorlu Yat Lady M, Yalıkavak Marina’yı Ziyaret Etti!

Yalıkavak Marina'da 2019 sezonu hızlı başladı
30 Nisan 2019 - 17:32

British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen Yalıkavak Marina’da 2019 sezonu hızlı başladı. 74 metre uzunluğa sahip büyüleyici “Aurora”dan sonra tasarımıyla göz dolduran “Lady M” de Yalıkavak Marina’yı ziyaret etti.

Yalıkavak Marina’yı ziyaret eden 65 metre boyundaki motorlu yat Lady M'nin nefes kesen göz alıcı dış cephesini, 6 kabinde bir gecede 12 kişiye kadar konforlu bir şekilde ağırlayabilecek şekilde tasarlanan iç mekan konfigürasyonu tamamlıyor. Ayrıca Lady M, konuklarına keyifli bir lüks yat deneyimi sunabilmek için 14 mürettebat taşıma kapasitesine sahip.

620 yatı aynı anda ağırlayabilen, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunan Yalıkavak Marina, konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisiyle 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet verebiliyor. Bodrum’un en çok istihdam sağlayan şirketlerinden biri olan Yalıkavak Marina, yıl boyu 120 farklı ülkeden 2 milyon ziyaretçi ağırlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"