Yağmursuyu Izgaraları Çöplük Değil!

MASKİ Genel Müdürlüğü, yağmursuyu ızgaralarına plastik şişe, bardak, poşet, sigara izmariti, gıda paketleri ve çocuk bezlerinin atılması sebebiyle sürekli temizlik yapıldığını bildirdi. Kış aylarında yaşanabilecek olası su birikintilerine engel olmak adına vatandaşların ızgaralara çöp atılmaması konusunda daha duyarlı davranması gerektiğine vurgu yapıldı.

Yağmursuyu Izgaraları Çöplük Değil!
13 Ekim 2019 - 11:20

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların yağışlardan olumsuz etkilenmesini engellemek amacıyla yol güzergahlarındaki yağmur suyu ızgara temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda merkez ilçelerdeki mahallelerde tıkalı olan noktalar tespit edilerek yağmur suyu ızgara temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. MASKİ ekipleri tarafından temizliği gerçekleştirilen ızgaralar sayesinde vatandaşların yağışlı havalarda sokaklarda biriken yağmur sularından kaynaklı yaşayacağı mağduriyetin önüne geçildi.

Izgaralara çöp atılmaması gerekiyor

MASKİ Genel Müdürlüğünün temizlik çalışmaları sırasında ızgaralardan plastik şişe, plastik bardak, naylon poşet, çocuk bezi ve gıda paketleri gibi atıklar çıkarıldı. Temizlik çalışmalarının gece gündüz demeden sürdürüldüğünü belirten MASKİ Genel Müdürlüğü, yağmur suyu ızgaralarının çöp alanı olmadığını hatırlatarak, vatandaşların çöp atma konusunda daha duyarlı davranması gerektiğine vurgu yaptı.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...