Wyndham Grand İstanbul Levent'e üçüncü kez "Best of Wyndham Grand" Ödülü

Wyndham Grand İstanbul Levent'e üçüncü kez "Best of Wyndham Grand" Ödülü
03 Temmuz 2020 - 11:24
Wyndham Grand çatısı altında bulunan otellerde, her yıl binlerce misafir ağırlanıyor. Böylesine büyük bir grubun içinde yer alan oteller, üstün kalite, başarılı performans ve yüksek misafir memnuniyetlerine göre değerlendirilerek “Best of Wyndham Grand” ödülünü almaya layık görülüyor.

Dünya çapındaki Wyndham Grand otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda geçtiğimiz iki sene olduğu gibi bu sene de aynı ödülü almaya hak kazanan Wyndham Grand İstanbul Levent’in yöneticileri ve personelleri de üçüncü kez üst üste “en iyi” olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Güvenli Turizm Sertifikası ile misafirlerini ağırlıyor
Özdilek Holding yatırımı olan ve 2014 yılında kapılarını misafirlerine açarak dünyanın en saygın ve bilinen otel zincirlerinden Wyndham Hotels & Resorts şemsiyesi altında hizmet vermeye başlayan Wyndham Grand İstanbul Levent, Kültür ve Turizm Bakanlığı adına Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan “Güvenli Turizm Sertifikası” denetlemesini başarıyla geçerek sahip olduğu Güvenli Otel Sertifikası ile misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor. Otelcilik sektörünün standartlarına uygun temizlik ve dezenfektan malzemeleri sağlamak için Diversey gibi tedarikçiler dahil olmak üzere önemli paydaşlarla da iş birliği yapan Wyndham Grand İstanbul Levent; temizlik, dezenfeksiyon ve hijyen standardını sağlamak için gerekli tüm önlemlerini en üst seviyede aldığını “Güvenli Turizm Sertifikası” ile de tescillemiş oldu.

“Şehrin Kalbinde, Kalitenin Kalbinde”
Özdilek Center bünyesinde yer alan 32 katlı Wyndham Grand İstanbul Levent yine Özdilek Holding projeleri arasında yer alan River Plaza İş Merkezi ve ÖzdilekPark İstanbul Alışveriş Merkezi ile birlikte şehrin dinamiklerine önemli bir katkı sağlıyor. Yepyeni sloganı “Şehrin Kalbinde, Kalitenin Kalbinde” ile hizmetlerine devam eden otel, İstanbul’un en modern iş ve alışveriş merkezlerinin yer aldığı Levent Büyükdere Caddesi üzerindeki avantajlı konumuyla iş, toplantı ve tatil amaçlı seyahat eden misafirlerinin tüm beklentilerini karşılayan 5 yıldızlı bir otel olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Başkan Dimitris Manikis’ten kutlama mesajı:
Wyndham Hotels & Resorts EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) Başkanı Dimitris Manikis ise ilettiği tebrik mesajında; “Misafirlerimize unutamayacakları bir seyahat deneyimi sunma gayretimizi siz ve ekiplerinizin tutku ve bağlılığı olmadan gerçekleştiremeyeceğimizi biliyoruz. Misafirlerimize ve büyük markalarımıza karşı gösterdiğiniz özveriden dolayı 2019’un “Best of Wyndham Grand” ödülümüzü size vermekten onur duyarız.

Covid-19’un etkilerinin halen devam ettiği bu zor zamanlarda her birinizle kurduğumuz ortaklıklar için minnettarız ve Wyndham Hotels & Resorts ailesinin her bir üyesinin sağlık ve güvenliğine odaklanmaya devam ediyoruz. EMEA bölgesindeki “Best of Wyndham Grand” ödüllü otellerimizin bir parçası olduğunuz için sizleri tekrar tebrik eder ve misafirlerimize her gün sağladığınız muhteşem deneyimler için her birinize ve ekip üyelerinize teşekkür ederiz” diyerek, sözlerini noktaladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...