Westworld'ün merakla beklenen 3. sezonu Digiturk ekranlarında

WESTWORLD HEYECANI beIN CONNECT İLE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR...

Westworld'ün merakla beklenen 3. sezonu Digiturk ekranlarında
09 Mart 2020 - 14:39

Bugüne kadar aralarında ‘En İyi Drama Dizisi’ de olmak üzere tam 43 Emmy adaylığı bulunan Westworld’ün merakla beklenen 3. sezonu Digiturk ekranlarında. İlk iki sezonuyla tüm dünyada büyük ses getiren ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Westworld’ün yeni sezonunun ilk bölümü, 15 Mart Pazar’ı 16 Mart Pazartesi’ye bağlayan gece saat 04:00’te, ABD ile eş zamanlı olarak beIN CONNECT’te yayınlanacak.

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk ve herhangi bir taahhüt gerekmeden internet üzerinden üye olunabilen beIN CONNECT, 2016 yılında yayınlanan ilk bölümü ile birlikte önemli bir hayran kitlesi edinen ve dizi severlerin en çok takip ettiği yapımlar arasında kendine yer bulan Westworld’ün yeni sezon heyecanını ekranlara taşıyor. Jonathan Nolan ve Lisa Joy imzalı Westworld, takipçilerini yeni sezonda da nefes kesen bir serüvene ortak edecek.

Oyuncu kadrosunda yer alan Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright ve Tessa Thompson gibi yıldızlara Westworld’ün yeni sezonunda, ‘Drama Dizilerinde En İyi Yardımcı Erkek’ dalında 3 kez Emmy Ödülü kazanma başarısı gösteren aktör Aaron Paul başta olmak üzere birçok sürpriz isim eşlik edecek.

Yeni bölümleri merakla beklenen ve yine soluksuz izlenecek dizinin 3. sezon ilk bölümü, 15 Mart’ı 16 Mart’a bağlayan gece saat 04:00’te Amerika ile aynı anda, Türkçe altyazı seçeneğiyle ve HD görüntü kalitesiyle beIN CONNECT’te, Türkçe dublajlı bölümleri ise her Pazartesi saat 23:00’de Digiturk 2 no’lu beIN SERIES SCI-FI kanalında izleyicileriyle buluşacak.

Westworld’ün büyük beğeniyle izlenen ilk iki sezonu da dilediğin zaman dilediğin yerde izleme ayrıcalığıyla beIN CONNECT’te.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...